查看: 19548|回復: 343
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`` ESports一LoLz.___>(CS/LOL Region)

軍團名稱:
- ESports一LoLz

軍團介紹:
- 本團為一個一般團,只求友誼第一.技術第二
- 本團認為Logo/bin c只屬激勵士氣的方法,並無侮辱等特別含義
- 本團是以一個交朋友的方式收人,意思即是,入團姐係交個朋友,有GOT5等就會叫你

軍團長:
- ESports一LoLz

軍團守則:
- 在線時間請上Rc
- 不得使用外掛/任何作弊程式
- 本團認為logo/binc只屬激勵士氣的方法.並無特別意思
- 在團戰時必須聆聽Team Leader指令

測試事項:
- Got1(ae)(mid 800$/full 7500$)
- Guns:Cs1.6 Guns(連狙除外)
- 禁止o3,o4,o5(手榴彈,閃光彈,煙霧彈)
- 以Mix/街場表現收人
- 即使技術未如理想,但經我們觀察你是有心學習,用作酌情處理
- 最後決定權在我們

入團準則:
- 有Rc語音(有Mic為佳)
- 有基本Sense
- 有基本槍法(點射,壓槍...)
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法及報位(dust2,inferno,nuke...)- 有心在本團長留及學習
- 與本團成員有特別關係
- 曾加入本團但因事走團
- 有良好的拍片技術

入團方法:  
- 在此Post留言/樂古Pm(留下你CSO暱稱 和 稱呼你的方法)
- 在本團街場收人向有關人員查詢
- 進入本團Rc (1876695) 向admin查詢

最後希望各團員可多認識其他成員,係本團開開心心~
有意約-5 請在此post留言Rc Id/pm me 等我有時間就會去貴團Rc 覆約

順便宣傳下團員既Frag Collection Cannel                                    
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4426145&highlight=

軍團影片:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

Support new team.
回復 支持 反對

Support new team.
M1SsssUaR 發表於 2-9-2012 14:29

tHX
回復 支持 反對

push````
回復 支持 反對

分裂==?
回復 支持 反對

分裂==?
AKB渡辺麻友 發表於 2-9-2012 19:01

如果要跟一個唔再熟悉既團長,咁不如重新開過個團
回復 支持 反對

實扑
回復 支持 反對

THZ!_!
回復 支持 反對

個二個副團唔係你地敵團既副團黎咩-__-
回復 支持 反對

係吾係Hypnotize 分出黎既團?
回復 支持 反對