打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] GC大把問題

我本身想重新玩番點知裝唔番GC
仲有AC又無左發現HK開唔到AC
請問現家HK轉移左台灣係咪要用番台灣GASH開AC?
現家升LV聲講比之前易左好多其實係咪?
現家升LV係咪唔同之前?
回復

現時香港會員只能在(hk)beanfun下才能開AC
至於下載方面 用P2P下載 應該可以下載到
升LV的確比 S1以前快
E家最高LV為85
回復 支持 反對

至於下載方面 用 應該可以下載到
升LV的確比 S1以前快
E家最高LV ...
kioik 發表於 11-2-2013 22:06

只用(HK)GASH開唔到?三少AC?
下載方面P2P係邊到?
升LV同S1有咩分別?
最後現家85比之前高左10LV?
回復 支持 反對

回復 3# josterme2005

(2013/02/08) [重大公告] GASH會員系統預告暫停通知
親愛的玩家,您好:
伴隨大家一段時間的GASH會員系統將會於農曆年假後與大家告別了,我們將陸續安排各遊戲使用beanfun!會員系統作為唯一登入途徑。
為避免對升級服務造成擠擁,官方將會分階段地按遊戲安排升級事宜,有關的詳情將會於農曆年假期後公怖。
感謝各玩家一直以來對GASH會員系統的支持,而beanfun!會員系統將會為大家帶來更豐富的遊戲體驗。

順祝大家新年愉快,
Have a good game!

香港遊戲橘子敬上

下載點上面個POST就有 . 藍色左P2P個到 你禁1下就係

S1打1場 好小EXP 但係E家打幾場就升LV
如果你係S2~S3開始玩 E家同以前係冇分別  升LV都係差唔多難
75LV打後差唔多係打幾百場先1LV
回復 支持 反對

回復  josterme2005

下載點上面個POST就有 . 藍色左P2P個到 你禁1下就係

S1打1場 好小EXP 但係E家打幾 ...
kioik 發表於 11-2-2013 23:54

因為我玩開S1用beanfun玩沒有轉移台灣咪開唔到新AC
我係問現家要點開個新AC
P2P我禁個沒有反應
回復 支持 反對

回復 5# josterme2005

#2一早答左你

唔知你就咁睇圖 你明白未?

----------------------------------
下載方面P2P係邊到?
升LV同S1有咩分別?
最後現家85比之前高左10LV? ...
josterme2005 發表於 11-2-2013 22:30

S1打1場 好小EXP 但係E家打幾場就升LV
如果你係S2~S3開始玩 E家同以前係冇分別  升LV都係差唔多難
75LV打後差唔多係打幾百場先1LV

S+數字 係佢個GC既版本
S1係好耐以前既版本
現在係S5版本

-----------------------------------
josterme2005 發表於 11-2-2013 22:30
仲有AC又無左發現HK開唔到AC
請問現家HK轉移左台灣係咪要用番台灣GASH開AC?
josterme2005 發表於 11-2-2013 19:22
因為我玩開S1用beanfun玩沒有轉移台灣咪開唔到新AC

我理解唔到 藍色左個到 你想講咩

1. 以前轉移帳號 係指 將(香港GC)遊戲帳號 轉成 (台灣GC)遊戲帳號
    並不是HK GASH 變成 TW GASH

2. GASH系統一律將會停止服務,而beanfun將取代舊有的GASH系統
    (注意: #4內容)

3. beanfun 係有分香港 同台灣 .香港玩家無需使用台灣BEANFUN來進行遊戲
    香港玩家 只須要台灣遊戲主程及(hk)beanfun帳號 就可以登入[台服GC]

4. 申請帳號方法 只須登入beanfun後 網頁最上方
    線上遊戲->Grand Chase->新增帳號(只須填上AC)->點擊遊戲帳號後
    GC就會直接出現更新畫面

http://hk.beanfun.com/Default.aspx
回復 支持 反對