收起左側

[綜合討論] [對面的同學看過來]這邊的past paper系列很精彩 (16/11更新CE)

Thank you very much!
回復 支持 反對

唔該有冇
Business CE(英文)
GEOG CE+dse (英文)
econ(CE 2010-2011)
通識(CE+DSE)
math( 2012-2013dse)
中文 (2010CE 和2013 DSE)
英文 (dse)
回復 支持 反對

多謝樓主提供咁多嘅 resource 俾我地 !~~

小弟有個請求 ~ econ ce LQ by topic 麻煩樓主可唔可以放答案出黎 ? 因為 LQ 都想對對答案~

麻煩哂 ~ 感恩 !!
回復 支持 反對

我想問有冇生物科既中文PAST PAPER? :(
thanks!
回復 支持 反對

多謝版主為學(血)海浮沉嘅云云學子貢獻!!!
回復 支持 反對

回復 103# jeffmak2
唔使客氣@@
唔好意思呀 econ by topic LQ我冇答案
如果你想睇既 可以dl番by year
睇入面既marking / suggested answer

又或者去買番本書局有得賣既suggested answer咁
我大約兩年前買既時候係綠色封面既
雖然有時d ans都會錯 不過都好過完全冇咁囉orz
建議最好都係睇番官方既ans (姐係marking scheme)
回復 支持 反對

did you upload 2013 pastpapers? thanks
回復 支持 反對

thx btw do u have differernnt question banks?
回復 支持 反對

thankyou
回復 支持 反對

thankyou 好大參考價值
回復 支持 反對