打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 誠放Gc頂級ac 附永久女王 龍皇(烏價不回 招誠收人士)

樓上講得太好了!中肯!
回復 支持 反對

回復 31# hungpuichoi

佢講得幾中肯有鬼用??其實你冇需要踩低我個ac來表演自己ac有多強,呢d反競爭行為根本冇用,作為客人佢地有權選擇要邊個ac.有必要系人地個貼推自己個ac?呢d都只系一切既壟斷行為,再加上我而家都唔打算放~"~你鐘意慢慢踩 我相信你個ac都唔會有人要..你d相仲未update 唔該up下先

P.S 8x9x 乜q野來??
回復 支持 反對

兩個傻仔,高攻高防又點?高lv又點?賣帳根本睇佢嘅收藏價值,一味多魔珠又點,D裝又唔特別,人地放帳做咩黎踩場,系咪弱智??再講,系你地兩條on9仔攞自己個帳黎尼個post同佢比,宜家D小學雞氾濫得真系好緊要,人地放帳又關你地兩條蛋散撚事?睇你地留嘅言,個帳10乘10系一個名聲差嘅帳,2000蚊我唔覺得有幾過分,你話自己個個3000蚊真系唔撚抵,你d裝只要升高lv就有啦,佢d裝你可以攞得翻咩?以牙還牙姐。邊個撩事鬥非,自己心中有數。
你地話佢個帳值2000,你地個所謂勁嘅垃圾帳,我可以同你講,200蚊都嫌多。

8x9x=8591
台灣嘅網上買賣網寶物交易
好心你啦,打乜春8x9x啊,又要淆又要打,多舊魚
回復 支持 反對

你回家收3la,買AC各有各睇法,知唔知85|v幾難升,試問你有咩資格講人,我踩人抬高自己AC又點?吹咩?樓主開post就要遇比人串嫁la,我自己咪又係,無問題嫁,我相信顧客既眼睛係雪亮既,個AC幾臭都好,我有包改2次名,+上你都睇唔到我AC個名。
回復 支持 反對