查看: 1572|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

問題已解決

關閉 [複製鏈接]

......

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

大家小心e個團.佢地團唔夠EnChantMent團打,之後佢地輸左就話人地掛團,之後我們叫佢地交demo又唔交 ...
abill04064 發表於 7-3-2013 19:23

你自己睇下人地團既團戰record先啦......人地3戰3勝0敗呀,你輸咋呱
你條友就成日係度吹水歪曲事實
回復 支持 反對

回復 2# yufuwa 係打 match丫,一定要團戰架咩
回復 支持 反對

回復  yufuwa 係打 match丫,一定要團戰架咩
abill04064 發表於 7-3-2013 19:30

唔打團戰點樣有16rd搶勝呀..........你識唔識架.........................
回復 支持 反對

回復 4# yufuwa 咁我想問我有冇打got5唔夠我fd團打屈我fd團掛呢?唔比人地街場唔夠佢地打屈我fd團掛?
回復 支持 反對

回復  yufuwa 咁我想問我有冇打got5唔夠我fd團打屈我fd團掛呢?唔比人地街場唔夠我們打屈我fd團掛? ...
abill04064 發表於 7-3-2013 19:33

以我既理解,你係唔敢同人地打got5屈返人地掛姐
人地話肯同你地打got5全程錄demo同你地打(條youtube有講)
而且人地3戰3勝
點睇人地都冇可能輸俾你團戰先啦
回復 支持 反對

回復 6# yufuwa 打got5先要交demo?唔比我們打街場要demo?你當佢地個team好勁架咩,再加上佢係有一樣野,佢又要話我們掛又要叫我們GOT5,咩都佢講曬,打GOT5比佢屈就有份

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復  yufuwa 打got5先要交demo?唔比我們打街場要demo?你當佢地個team好勁架咩,再加上佢係有一樣野,佢又要 ...
abill04064 發表於 7-3-2013 19:41

其實你同人地打一場got5,10個都錄哂demo,放哂上黎咪知邊個係咪外掛囉,呢度咁多高手研究demo
人地話你掛團,即係佢地都唔方勁得去邊啦,咁咪同佢地GOT5收佢地皮囉
回復 支持 反對

回復 8# yufuwa 如果佢地唔放我點丫?姦左佢地?
回復 支持 反對

回復  yufuwa 如果佢地唔放我點丫?姦左佢地?
abill04064 發表於 7-3-2013 19:49

首先睇你敢唔敢打先啦= =睇你開咁多POST剩係開D口水POST
始終CSO都係要落場同人打架啦,你估CSO打字GAME咩
你連打都未打就諗人地唔放先,起碼對面D人話肯同你打啦
回復 支持 反對