查看: 13370|回復: 10
收起左側

[出售] *重推*賣此中上階帳號;詳情按入;合理即放

名: (心型符號)

愛:72LV_電鍊+9_雜裝 ( 內含點裝金武絕版野等 ) _神佑造型/賢者造型
樂:68LV_死神+9/光鍊_20LV科迪莉亞一套_雜裝 ( 內含點裝金武絕版野等 )
莓:75LV_冰鍊+9/心鍊+9/生命鍊_雜裝 ( 內含點裝魔珠裝金武絕版野等 )_巴奈撒造型
拉主打:80LV_光鍊+9/暗鍊+9_喵喵魔珠一套70LV(差一件)_絕版野點裝金武_十套造型不詳說_SS裝3X%爆/吸MPHP/一萬攻等等
萊:58LV_雜裝 ( 內含點裝金武絕版野等 ) _絕版野造型兩套
羅:55LV_冰鍊+9_雜裝 ( 內含點裝絕版野等 ) _夢魔造型全套
咪:44LV_風鍊+9_雜裝 ( 內含點裝絕版野等 ) _聖誕帽+浴衣造型
傑:68LV_風鍊+9_雜裝 ( 內含點裝絕版野等 )_黑炎裝造型/火龍裝造型
賽:68LV_冰鍊+9_雜裝 ( 內含點裝絕版野等 )_幾套造型懶得打EG巴裝/絕版魔珠裝/絕版CASH裝
瑪:64LV_雜裝
迪:73LV_卡巴羅斯一套/光貝武_雜裝 _水手造型/雜裝造型/多左套唔記得叫乜既裝,黑龍進化版洛:51LV_風鍊+9_雜裝 (有點裝)_羅馬造型_2轉  新增活動的特別造型一套辛:40LV_藍龍+9_少量魔珠裝_影子造型/克吾乜乜秘密造型蕾:低LV_特別造型一套/綠帽裝

其餘都是一些低等角色/沒有特別備注的都是轉哂職

寵物大約都有20隻 魔王寵等 魔珠寵(炎狼/科迪莉亞) 稀有寵RIKA/團長/托莫等等 有寵物改名卡/轉生書等

900格空間(最盡),仲有幾十個背包未用,幾十條鎖開哂全角都得,5條武鎖

其實好多野打唔哂,強化石,強化書之類都一炸,基本會有既野都有

呢個帳號值唔值錢自己衡量 , 賣的不是等級 是裝備
因為巳對遊戲感到失望,愈改愈過份,失去玩既動力
呢個帳號係我既回憶,但唔想浪費左佢,所以幫佢搵新既主人

建議直接用WTSAPP搵我,是因不常上樂古  
WTSAPP:97927827

BEANFUN帳號 可改密碼 / 交易行規 你先我後 / 只接受面交現金
入面仲有其他GAME AC 瑪奇 龍谷等等 都是一般般

最新資訊  有蕾的那套特別造型 羅新增屎單校服造型
P.S等級可能有變 有增無減
依家改到唔知啲能力值會點計,總之啲裝都夠做
主要係啲絕版野值錢
回復

推推推
回復 支持 反對

推推推
回復 支持 反對

推爆佢
回復 支持 反對

gogogoggogogog
回復 支持 反對

推推推推推爆推推推
回復 支持 反對

gogogogogogogogogogogo
回復 支持 反對

PUSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
回復 支持 反對

PUSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
回復 支持 反對

100hkd有意pm
回復 支持 反對