收起左側

[綜合討論] 愛不需解釋太多

我唔了解, 但係可以好肯定既係, 如果你有材能, 佢地一定錫你, 我由細到大都係掛住做野返工諗新計仔 ...
但丁1 發表於 4-7-2013 08:45

每個人睇法唔同,唔好用你諗果套去強逼加入人地既思想
如果你真係講到咁,又何必係依到講
回復 支持 反對

每個人睇法唔同,唔好用你諗果套去強逼加入人地既思想
如果你真係講到咁,又何必係依到講 ...
傲邪一少 發表於 4-7-2013 15:00

我好忌有人見到衣D帖內容可以隨意比人睇... 所以講野先咁套入人地諗法黎講, 費時你自己爆自己私隱比人知, 我寧可我講哂, 你唔駛咁容易比人知你諗咩....
原諒我強行發言...你知唔知公開論壇都有差佬放蛇睇下你地講咩, 順便黎賺你地錢...D60後, 70後, 成日想你地打工做野, 好過你地去搞事, 萬一出事係佢地扛鍋, 成日你地成日唔開心比人左管右管就係咁解.... 你地記住一樣野, 你地係無錢無權..所以你地一早已經比人安排好哂條路點行, 所以你自己只可以等年老先做你想做既野...全民皆工, 政府D人希望D年輕人係咁... 無咩人可以做到一生無憂無需捱苦, 除左太子爺.... 只要有貢獻無任歡迎, 我只可以幫你地諗哂所有可以有貢獻既路點樣去行, 其他既事已經處理好, 所以我功成身退, 我都要潛水LA, 好好享受我餘下既人生....
回復 支持 反對

愛在一起還是愛的感覺
回復 支持 反對

愛唔需要解釋太多,但愛需要互相信任……
回復 支持 反對