打印 上一主題 下一主題
收起左側

EQMANTEAM(應付垃圾一句夠做got5求敗,夠做埋黎:D )

吊  我比人抽慣水架啦  抽我啦  唔好係到嘈佢地掛啦  入我個post嘈啦  多d留言型d
回復 支持 反對

回復 92# ❤風❤

自己知自己事啦.打你地呢D  我諗jason一個夠做啦
回復 支持 反對

喂.個乜乜Heaz.
咩叫抽水姐?之前講到個RJzai幾pro點樣有技術法.
又話咩有demo一定唔係cheat.依家真係dem你 ...
ApinkChorong 發表於 9-8-2013 15:19

幾時講過rjai幾pro點樣有技術=- =
我地同佢一team咁耐,.佢都好多垃圾表現啦
你地呢d外人呢.講咩都唔會信嫁啦.
我話佢玩c玩bug比人封你信?
我話佢幾日冇on都比人封你信?
講真一句.我地係佢隊友
未有完全既證據顯示佢用cheat之前
都會信佢既,
相信如果有一個同你做隊友做左好耐既人都唔知點解比人封左
你都會咁做.
一句講哂,
自己知自己事.

輸左扮死狗
羊羣心態狗
回復 支持 反對

吊  我比人抽慣水架啦  抽我啦  唔好係到嘈佢地掛啦  入我個post嘈啦  多d留言型d ...
MANSUNBOY 發表於 9-8-2013 16:52

人地不嬲羊羣心態嫁啦
你冇水比人抽嫁啦
AV小王子
回復 支持 反對

r jai玩左成年掛先封  唔錯嫁啦
回復 支持 反對

唉 乾撚哂  加油啦 放棄香港 轉戰台灣 冇咁多掛 又多隊 唔知開去台灣個加速器會唔會比人封呢
回復 支持 反對

食花生~
回復 支持 反對

我覺得呢篇係上年12月作黎串THESAXON用外掛既文有3成可以FIT到你地而家個scenario。都係一句,你地真係厚顏無恥。我而家入大學都唔得閒作文黎串人喇,不過呢篇文都幾岩你地既,我修改左少少D名詞、主語咁既。THESAXON而家咪幾好囉,比人點醒左,冇再用外掛。GOODGOOD

"貴團已有2名主力團員被官方永久鎖定帳號,為何還有顏面擾言惑眾、屢次狡辯?

貴團RzJai和當天空灰暗時被封鎖帳號的證據已暴露於世人眼前,卻不斷以新謊言掩蓋舊謊言,並沒有履行良好「絕對武力」玩家的責任和承諾,維持遊戲的公平性,有違「公平競技」的原則;此舉已惹來非議。

更可悲的是,貴團並未開誠布公,一五一十交代事實,反而迴避問題,更以謊言試圖掩蓋惡行,此舉實在令人髮指。子曰:「人而無信,不知其可也。大車無輗,小車無軏,其何以行之哉?」 《論語〈為政〉》人無信不立,閣下卻多次隱瞞問題及以不合理、不可信的藉口狡辯,儼如佛教所形容的地獄一樣,受盡糞汁永久永不超生地折磨,但閣下卻還在閰羅王面前在糞坑中掙扎並繼續大話連篇,使閣下已誠信破產,難道閣下沒有孟子《性善論》所提及的「羞惡之心」和「是非之心」?如是,那閣下在孟子眼中是「非人也」。古云:「知恥近乎勇」,希望閣下對自己的惡行感到慚愧並深切反省。

佛學《因果論》提倡「昨日之因,今日之果;今日之因,明日之果,天理循環,報應不爽」;貴團使用不法程式,種下遭永久封鎖帳號的果;閣下屢次說謊,違背良心,種下今天受千夫予以譴責的果。

貴團現在已經到了山窮水盡的地步,四面楚歌,望貴團識時務承認並糾正錯誤,至少能保存閣下僅餘的尊嚴,免得遭人詬病,成為笑柄。

本人重申,貴團使用不法程式已是鐵一般的事實,更多的謊言只會換來更多的抨擊、更大的迴響,以免將事情無限擴大,以免閣下連僅有的尊嚴都不得保存,本人促請閣下能承認錯誤,向大家道歉。"

想睇原文就上 http://tmvg.webstarts.com/media_and_news.html 啦! ty
回復 支持 反對

回復  AKB渡辺麻友

何以見得??你開野開傻左???
SnV2 發表於 9-8-2013 15:36

我有你個GodLike 開cheat demo
回復 支持 反對

選擇性失明
只攻擊同樣係外掛既人
轉移視線。again
回復 支持 反對