打印 上一主題 下一主題
收起左側

SAXONZ你D令得咁既程度炸= =?

關閉 [複製鏈接]
CSO神
MANSUNBOY 發表於 9-12-2013 20:27

me???
回復 支持 反對

回復 1# 小新月

你條厹做咩係條街到遊蕩呀?你個主人/靠山 去左邊?遠望就兇狠,近望就碌能
講又係兇狠,打機都係碌能
「技不如人,首先嘴炮如神」呢個theory你好似能夠運用自如波。
你與其問人「除左識got我5之外,仲識d咩」,
不如問番自己「我除左廢之外,仲可以有咩形容到自己呢條厹sad」。
打機打左咁多年都係咁廢, 廢本來係無罪既, 但係又要係度串77
街場又要logo人, 仲要開麥插d街場仔。MOTHER OF GOD.
點解你個名咁臭?點解咁多團都當你係「超級老友記」?
只可以話你除左死剩把口之外,都無其他野可以講你條厹。
利申:我打機係廢架啦,但係點都勁你多多咁啦廢青...
你自己考電工牌仲問我會唔會搵到2萬蚊個月
顧掂你自己先啦, 香港工業界/建築界/裝修業(WHATEVER, WFC?)無左你唔掂架!MOTHER OF GOD.
回復 支持 反對

有冇我咁臭 先係重點
回復 支持 反對

新月哥潛水中
回復 支持 反對

回復 34# SnV2

唔通佢潛水又同我地講咩;(
回復 支持 反對

回復 32# xDeViLkissi剎

我係插街場仔嫁啦,咁又點呢?又關你事?
你唔撚好係到扮聖人同網絡判官啦柒頭MK,拎塊鏡照下你自己個樣好冇?我潛唔潛水關你地三個咩事?似係地班廢青日日打機唔讀書?
乜撚野琢夜豬兒,聽完真係得啖笑.讀埋你既書入到大學先好係到串柒柒啦
英華好撚勁?入唔到大學你咪又係垃圾一個
我從來冇否認自己係垃圾,你地打GOT5係咪好叻?
CSOWC上海唔撚見到你地既?
成班只係識係到圍威喂,ON9仔.....
SAXON哥,你又係威既
Siu Ming
saxon哥好想同你傾計,你不如入rc...id:25825412 ...你都幾頹,玩4年都咁廢

11月6日 17:41 · 讚好
邊個撩邊個,你心知肚明啦
隨貼附上MK仔一個

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

Siu Ming 可立都係Band1.咁未請教你家陣讀緊邊間大學or番緊咩工?從你既樣貌推算,你都唔似畢左業幾耐,怒我無知,不如話我知你份工做d咩可以一開波二萬蚊一個月。請你唔好將Band1與二萬蚊劃上等號。
旺角兆萬有份放題洗碗工接近兩萬蚊一個月,你得閒可以去留意一下。
再者,英華畢業出黎個個搵二萬我唔擔保,亦覺得無可能,但最少英華人識尊重自己身份。
既然你都話個post講game,咁點解你要將我打機上腦同講game掛勾?
所謂入鄉隨俗,為表示對別人身份既尊重,我係game內無法唔用些少既粗言去同佢地溝通。宜家我一粒粗口都未講,即系我尊重你,可惜你係鍾意講野個陣拎d器官出黎襯托自己低等既身份。
我唔係信主,。但我大發慈悲閙醒你,你不沒有一點感激,更大言不慚咁繼續講落去。簡直係無反省之意
11月6日 16:29轉自手機 · 讚好 · 1
豬哥.阿SOR,琢夜豬兒哥,你係威既.....入鄉隨俗仲要大發慈悲..大言不慚LOL...我只可以講一個字....尸口巾,講呢D...你訓醒未阿阿仔
回復 支持 反對

回復 32# xDeViLkissi剎

點解咁多團都當你係「超級老友記」?我真心想知,除左你地圍威喂既GOT5果炸人同豬仔團
有咩團同我係超級老友記

你唔係讀英華嫁咩?有論點冇論據既???
回復 支持 反對

其實個CSOWC有可能係我打~.~
但係樂古個咩咩比賽 羸左都唔比打
回復 支持 反對

走啦mansunboy,亂入
回復 支持 反對