打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 新手玩SD唔知改乜名好?就買呢個AC啦:真高達無雙猛將傳

真高達無雙猛將傳
回復 支持 反對

sale
回復 支持 反對

PUSH UP
回復 支持 反對

出售 出售 出售
回復 支持 反對

出售出售出售
回復 支持 反對

出售 出售 出售
回復 支持 反對

買啦買啦買啦
回復 支持 反對

買啦買啦買啦
回復 支持 反對

[Page1]
SS 無限正義鋼彈                        
SR 智天使鋼彈GNHW/R
SR 獄天使鋼彈(最終戰樣式)                        
SR 沙薩比(腹部擴散米加粒子炮)        
S 丘貝雷 (覺醒模式)                                                               
S 逆A鋼彈
[Page2]
S 托爾吉斯III                                
S 雙頭龍鋼彈(EW)
S 地獄死神鋼彈(EW)
S 新安洲
S 獄天使鋼彈                        
S 須佐之男                                                
[Page3]
S 骨十字鋼彈X2                        
S 骨十字鋼彈X3                        
AR 雪崩型能天使鋼彈                        
BS 真劉備鋼彈                        
B 馬超蒼藍宿命                        
B 孔明靈格斯                        
[Page4]
SS 自由鋼彈(流星裝備)                        
S 獨角獸鋼彈(NT-D)                        
B 姜維鋼彈F91                        
[Page5]
B RX78黃金紀念版                        
BR 卡斯巴爾專用鋼彈                        
BS 夏亞專用薩克II
B 神龍鋼彈(EW)
C MS-A
回復 支持 反對