查看: 14415|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 關於武器製作系統二次密碼的問題

有關於武器製作系統的二次密碼
早前1月7日維護更新後 優化了武器製作系統 並新增一個二次密碼的設定 由1月7日開始  二次密碼的設定至今仍然失效(即不能使用)
本人於昨天向客服詢問了,並將有關問題情況已轉交遊戲小組及原廠
方面作出查詢及跟進。

希望下次維護可以修正返依個功能避免有更多小學生登入他人的帳號進行分解永久物品的動作,同時亦提醒避免與他人進行交換帳號和公開帳號!
盡量將密碼更改為難度更高的密碼,避免他人白撞成功!

活動網址:http://tw.beanfun.com/CSO/event/20140107_ev/sub_01.html
回復

基本上維護完幾日後 個2次密碼已經消失左

其實分解永久呢個功能實在係多餘 百害無一利

因為抽槍抽到成個倉庫FULL哂既玩家 根本唔多

而且要幫呢D人解決問題都有其他方法

就算佢有其他原因需要分解 但不能分解的壞處同被惡意/錯誤分解相比
就立竿見影

事實上呢個功能對玩家係有害多於利
回復 支持 反對

基本上維護完幾日後 個2次密碼已經消失左

其實分解永久呢個功能實在係多餘 百害無一利

因為抽槍抽到成個 ...
Charlie1012 發表於 6-2-2014 00:45

其實我對分解永久槍呢樣野,真系舉腳反對,整出黎有何用意?意義在於邊到?
您買完啲槍我諗都唔會咁傻仔去分解!跟本系浪費資源搞啲咁既野!
回復 支持 反對

其實我對分解永久槍呢樣野,真系舉腳反對,整出黎有何用意?意義在於邊到?
您買完啲槍我諗都唔會咁傻仔 ...
l0kJaI520 發表於 6-2-2014 01:25

當然 新功能 有害多於利 自然要反對

唔知佢係唔係想d人 比人解左電鋸,隼雷之後
人地就要重金再買解抽槍  咁諗野真係死得
回復 支持 反對

當然 新功能 有害多於利 自然要反對

唔知佢係唔係想d人 比人解左電鋸,隼雷之後
人地就要重金再買解抽槍  ...
Charlie1012 發表於 6-2-2014 03:16

比您用黎害人   分解哂人地啲槍
回復 支持 反對

之前有個龍炮AC 比FD衰多口爆左出黎 比人解哂D槍最後得番把K3

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
HC_Leung + 10 節哀順變

查看全部評分

回復 支持 反對

之前有個龍炮AC 比FD衰多口爆左出黎 比人解哂D槍最後得番把K3
johnlamb 發表於 6-2-2014 14:42

哈==  陰公..
回復 支持 反對

死火。無上一排好似唔記得個2次PW
回復 支持 反對

您買完啲槍我諗都唔會咁傻仔 ...
l0kJaI520 發表於 6-2-2014 01:25 AM

我諗唯一既用處
    係俾你分解黑白雙槍果類已經升級左既槍
    不過講真你要用佢俾番果D圖同零件黎合番支永久槍,係難到乜咁
    個活動出第一日我就解左 黑白飛刀火神同幾支活動槍
    用佢俾既長期耐久零件黎合左差唔多10次槍
    10次都失敗,重燒左我70萬PT
    就算俾你-6合到,好大機會都係垃圾槍
    呢個分解永久槍既系統真係多9餘
回復 支持 反對

johnlamb 發表於 6-2-2014 14:42

所以都係唔比FD玩最隱陣
回復 支持 反對