打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] - Cso 無重力外掛( ゚Д゚)/( ゚Д゚)/( ゚Д゚)/

其實呢個場娛樂性都好大下
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不是嗎?2014年災厄新改版

外掛立即大更新?

還要明說外掛場?100%無視橘子

究竟橘子搞什麼?不說部分武器威能,小學雞到處走(上一個帖子「其實點解D人鍾意玩一般多過團死?」第3頁開始筆戰,我笑而不語)

用了3年來打擊外掛,成果有限(2013年9月臨走前開始看到有透視公然在團死dust2玩穿牆)

唉!看來當初我離開CSO的決定是正確的

我想CSO繼續維持著這樣的情況,最多只能撐到2016年

反正2014年一堆新電腦遊戲登場,加上N社似乎找不到新方向,橘子如此無能

某些橘子護航者看一看由2009-2013年情況才再出聲

如果橘子有做事,外掛怎會如此猖狂,在場名打外掛房

賺盡了錢,服務照舊

這樣的「殺雞取卵」實屬不智[算了!橘子可能不將CSO放在長期投資(下刪1百字)]
回復 支持 反對

心理準備一早已有,而加d代理商個心一早唔係到,巨商都唔例外
GiantStep 發表於 23-2-2014 12:42

2013年9月已經離開了CSO

帳號應該不賣(沒有價值,加上不想將電郵帳號賣給他人)

3300大洋如此流走,幸好能跳出這個坑洞,是時候重新上路
回復 支持 反對

2013年9月已經離開了CSO

帳號應該不賣(沒有價值,加上不想將電郵帳號賣給他人)

3300大洋如此流走,幸 ...
v1w1 發表於 24-2-2014 13:25

帳號到少人果時我都建議唔好賣,除左超級蝕本外,冇左佢的價值
除非人多,你咁岩想賣AC果時先係最理智的做法
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

岩岩打左場災..打算刷隻角..點知入錯掛場...
無限LOGO...無重力...我冇拍到自己飛..只拍到隻王.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復  v1w1

吾通真係要轉玩CSGO / A.V.A / LOL
297` 發表於 24-2-2014 18:04

而加好似唔叫人玩LOL,神魔就好似變到唔好玩咁...人多就大哂
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 29# 297`

個無重力只限場中間..隻王一開衝技馬上上左去..   不過係中間上左去飛去旁邊跌唔跌就唔知..
   剩係知果D燈果可以上...岩岩卡左係燈到
   不過隻王衝左上黎放技...咁就GG...
回復 支持 反對