收起左側

Pantamera 收十歲以下的玩家

如果你無成績而又走黎答爹 , 我一日應該要應酬好多呢d GARBAGE PLAYERS
回復 支持 反對

回復  GuiseNTK NTK,你訓撚柒醒未呀?雄霸天下?你地團二打六黎炸BO...仲拍埋POV托咩,又唔係有料...以為自己 ...
csocsowa 發表於 13-8-2014 01:33

BTW 你張圖好毒:]
回復 支持 反對

回復 8# GuiseNTK 人地AdvenTurE NG打比賽攞獎 呢D就叫成績 晤通好似你呢D平時打GoT5贏1,2場就CAP圖叫成績咩 我叼~ 係咪AdvenTurE冇係樂古開PosT CAP晒佢地贏人地團D圖就代表佢地廢同埋冇成績@@?

仲以為你所謂既成績係參加比賽攞獎,原來只不過係打完團戰其求cap幾張圖放上黎,咁黃大仙警區都勁過你啦~ 懵炳
回復 支持 反對

回復  GuiseNTK 人地AdvenTurE NG打比賽攞獎 呢D就叫成績 唔通好似你呢D平時打GoT5贏1,2場就CAP圖叫成績咩  ...
csocsowa 發表於 13-8-2014 20:02

其實成績就有好多種既 , 我舉個例啦 , 你係校際比賽所拎既獎同你考試成績表 , 依兩樣野已經係一個例子 , 平時打-5唔止贏 1 , 2場 , 我果team Rape過你 = 就係成績 , 打公開比賽就好似你參加校外朗誦比賽一樣 = 都係成績。 仲有 , 唔好拉埋黃大仙警區同我個team黎講 , 兩個team根本係唔同範疇 , 如果你話佢地勁 , 只能夠標籤佢地係打屍勁 , 而唔係打-5勁 。 仲有 AdvenTurE 係有公開佢地打比賽所得出既成就 , 我搵到你係咪即刻收皮?
回復 支持 反對

打少少成績先好答爹啦 7頭
回復 支持 反對

回復 16# csocsowa

晤晤晤晤晤?你又咩團啊你咁勁又要話人NUB你又要NUB
五十步笑百步@@?
回復 支持 反對

回復  GuiseNTK 你舉個例根本都錯- -你0n9? 正確既舉例係你地可能係校內模擬試攞100分,影晒相PosT晒上FaceB ...
csocsowa 發表於 14-8-2014 07:31 PM

~我理得你平時打GoT5有幾撚勁,你都話你贏晤到比賽,我有冇講錯? 咁你憑乜撚野串 打少少成績先學人串啦

自嘲????????????
回復 支持 反對

回復 3# csocsowa

http://www.nakuz.com/bbs/space.php?uid=1511686 岩岩開Nakuz AC 就咪去串人啦小學雞
回復 支持 反對

PUSH^^
回復 支持 反對

push
回復 支持 反對