打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 逍ser打交之聖獸山大食會

冷漠撚..你地咁辛苦,一年先POST得一次呢D片,唔好比佢沉底先得架 ^^
回復 支持 反對

冷漠撚..你地咁辛苦,一年先POST得一次呢D片,唔好比佢沉底先得架 ^^
鐵X鏟 發表於 20-9-2014 12:35

人少打你人多 你地都死一轉 之後人多打番我地好威水咁 你咪等下咯 大把片 可7食刀死兩鑊都有 到時咪睇你地邊個柒咯
回復 支持 反對

槍狗你收撚皮啦 你自己話拍片 拍撚左去邊?你地一輸交就話無開制錄片 講出尼笑撚死人咩
回復 支持 反對

你係山腳大大聲話你一講拍片 我地就摺水.點知我地一推 你地死撚晒 推撚到聖山門口 .你地打輸交就死出天外 我擺條片係見有人po左27號果段尚樂古 咁我咪整番套2日後既片比人睇咯
回復 支持 反對

升撚晒龍紋 下限又高 血尚又高 d ac 得幾隻夠呢便好 你靠人多咋 你估靠無月8m評分重樓人??
回復 支持 反對

好撚簡單 你地一輸交就出天外扮樹 可7都唔撚so你 2條友企惡鬼隔離 自己ser比人打到pk都唔出去幫手 你真夠義氣  惡鬼一糸玄海比turn殺撚左 你地班7頭即刻個個郁晒 天外就人在 自己ser就不在 ???
回復 支持 反對

睇撚住你地又話你班主力無on所以輸 記撚得拍片 你地少隻可7都輸 你有咩片嬴到係無可7
回復 支持 反對

跟撚住天下 自己ser都唔係嬴晒 你地有幾威丫 升好3城龍紋都係咁樣打交 ?
回復 支持 反對

回復 18# 200863

講咁撚多把7咩,晚晚打返一兩場大交,企喺福地寸九我,
我咪話你地叻囉,POST條片出黎,乜7大話都比自己踢九爆哂,
又話唔用掛峨,又話成日人少打人多,一睇條片,個個睇得出邊個得個講字,
你講幾7多野都冇人信你啦.... 垃圾
回復 支持 反對

好撚簡單 你地一輸交就出天外扮樹 可7都唔撚so你 2條友企惡鬼隔離 自己ser比人打到pk都唔出去幫手 你真夠義 ...
200863 發表於 20-9-2014 12:46

你呢段野,咁撚似你地天國D人既,我地次次打完,都企出面等你地返黎再打過,
但次次你地都係一轉死九哂就散水,下次可唔可以拍條片,你地企冇殺氣場超過十分鐘.... PLS
回復 支持 反對