打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [國服分享]戰火燒至天外!聯外服共同抗敵

最新速遞------岩岩鏡湖又推多1個幾鐘
我方約1團多DD  敵方約1團半-2團  暫時推唔贏
我地未齊人  等晚上再戰
本人都只係一隻全4小炮灰 但只要肯打  積極   團戰中作出貢獻 一樣有人當你係兄弟
打團戰最緊要係鬥多人  組織  飛點速度  就算係全6 90幾-100W血 比人點名集中一樣係幾秒死
所以我地絕對歡迎任何全3 全4玩家加入一齊玩   肯融入團結就得

回復 支持 反對

最新速遞------岩岩鏡湖又推多1個幾鐘
我方約1團多DD  敵方約1團半-2團  暫時推唔贏
我地未齊人  等晚上再 ...
小鬼長大了 發表於 28-9-2014 17:09

勁多峨同逍..........
回復 支持 反對

其實未必個個都鐘意打交。
大可以唔入幫,加群傾下計,
享受番自己想要既天龍! ...
蘭鈴 發表於 28-9-2014 09:45

我諗對於HK玩家黎講 獨步江湖最大既賣點正正就係淺醉江月吧
而且幫P同群P始終有別 身份 處境唔同 自然話題亦有所不同
畢竟每個人玩天龍既模式都唔同 純粹發表己見而已
回復 支持 反對

而且幫P同群P始終有別 身份 處 ...
楓 〞 發表於 28-9-2014 18:59

獨步特點係多港人姐
依家幫內都有大部份港人冇參與打交,各有各精彩我諗問題不大既
回復 支持 反對

而且幫P同群P始終有別 身份 處 ...
楓 〞 發表於 28-9-2014 18:59

其實我覺得打唔打都係自己決定
你唔好以為唔打 去掛野外 風雲就唔清
佢地理得你乜水 只要唔係同幫 想要場就會搶你/清你
所以我地先會企出黎打
回復 支持 反對

我玩緊其他服
發圖支持下你地 ^^

回復 支持 反對

回復 26# air23
活捉土豪  拿拿林拍個轉服權黎支援啦
回復 支持 反對

我玩緊其他服
發圖支持下你地 ^^
air23 發表於 28-9-2014 19:38

呢邊今期熱鬧 過黎成班玩仲爽
回復 支持 反對

即時速遞  
現在是香港時間晚上10點46分  
我地盟又集人準備開戰  
唔洗10分鐘  瞬間組滿1團人!!

回復 支持 反對

獨步特點係多港人姐
依家幫內都有大部份港人冇參與打交,各有各精彩我諗問題不大既 ...
蘭鈴 發表於 28-9-2014 19:15

多HK玩家絕對係優勝之處 始終交流方面唔會出現咩大問題
我又覺得入得個幫 又無奶油袖手旁觀 何況真係做到FD既話 睇見個FD上鏡又點忍呢
其實都幾矛盾 所以糾結
回復 支持 反對