打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 廢西,琴日仲串我

傻仔
pc708600 發表於 14-12-2014 23:20

同意......
回復 支持 反對

型棍星2號來了
我是gm 發表於 31-12-2014 13:22

小璃喺↖冰∮若藍 王SER既

以下喺今日天龍王SER門頻某段對話
未經更改.SAVE左入天龍FILE
[門派][灰飛囧煙滅]:我無話要插手呀?
[門派][+★湘戀★+]:你而家咪插左隻手埋黎囉!仲冇話要插手?
[門派][灰飛囧煙滅]:你玩的起就黎做鳩我地 玩五起就繼續玩你個天龍尚7lv石
[門派][+★湘戀★+]:你唔出聲有人會話你啞架?
[門派][灰飛囧煙滅]:計起尚黎 你是第一手 你自已都插手啦低B
[門派][+★湘戀★+]:我?第1手
[門派][灰飛囧煙滅]:你五出聲更加無人話你啞呀
[門派][+★湘戀★+]:我同的情先?當事人
[門派][灰飛囧煙滅]:我都想問下第一手關的情咩事?
[門派][+★湘戀★+]:第2手同第3手?轉左手之後再比的情殺既
[門派][灰飛囧煙滅]:不如你講啦
[門派][+★湘戀★+]:你認為呢?
[門派][灰飛囧煙滅]:五夠膽講呀?
[門派][+★湘戀★+]:的情同人嘈講陣
[門派][+★湘戀★+]:我只不過講左句又搞棍
[門派][+★湘戀★+]:的情就同冰若藍開始同我嘈
[門派][灰飛囧煙滅]:的情同人嘈陣就到8婆第一手出動?時候
[門派][+★湘戀★+]:當時我?高迷帶緊我隻細號升LV
[門派][灰飛囧煙滅]:呢D叫抵死
[門派][+★湘戀★+]:佢隻冰若藍走埋黎殺我隻細號
[門派][+★湘戀★+]:比我隻大號打到呆雞走埋
[門派][灰飛囧煙滅]:無人叫你出聲 你出得聲預左比人話架啦 第一日玩天龍咩
[門派][+★湘戀★+]:咁我咪串佢囉!
[門派][+★湘戀★+]:喂!?佢宣我在先~我串佢在後,我既錯?我根本都冇諗住要打佢
[門派][灰飛囧煙滅]:出左聲就打死無怨架啦
[門派][+★湘戀★+]:之前串佢無非都?講下咋!乜講下唔得架?
[門派][+★湘戀★+]:佢大晒?定?天龍出聲要得佢批準?
[門派][灰飛囧煙滅]:講下?
[門派][灰飛囧煙滅]:講下原來要打甘篇野架咩?
[門派][灰飛囧煙滅]:打甘大篇?
[門派][+★湘戀★+]:佢打我,我串佢呢D唔正常?
[門派][+★湘戀★+]:又無人叫佢無啦啦走黎宣我
[門派][+★湘戀★+]:自從果件事之後,佢每次都2隻AC組隊走黎清我掛
[門派][灰飛囧煙滅]:是因為你自已走黎多事走黎話人先 我諗五到五清你?原因lor
[門派][+★湘戀★+]:我連打都未打過佢喎!
[門派][灰飛囧煙滅]:那又如何?
[門派][+★湘戀★+]:話佢在先有唔岩!我無道歉?
[門派][灰飛囧煙滅]:個個SER都是甘架啦
[門派][+★湘戀★+]:之後我同佢講左句一戰了恩仇
[門派][+★湘戀★+]:佢自己都話OK
[門派][灰飛囧煙滅]:你所謂道歉在那 我睇左甘句完全睇五到道歉在那
[門派][灰飛囧煙滅]:道歉不是講的嗎 點解會變左打? 真奇怪
[門派][+★湘戀★+]:咁一戰完之後,隻冰若藍又憑咩走黎打我?當時仲要拉埋隻叫狂瘋既廢天山黎
[門派][+★湘戀★+]:仲以為隻天山真?好強啦!咁我咪走囉
[門派][+★湘戀★+]:我走左之後佢又串乜撚野呀?
[門派][+★湘戀★+]:同你講都晒撚氣~咁撚鍾意打不如叫佢去闇三國搵我啦!頂多我用隻1LV既AC等佢升夠25LV果陣先同佢打喇
[門派][灰飛囧煙滅]:無計 你當初在世P出完聲之後 我可以實話實若藍是最記仇的 無可能話五?? 但的情基本尚人不搞距 距不搞人
[門派][+★湘戀★+]:我又唔會介意.呢隻GAME我本來都DEL左既
[門派][+★湘戀★+]:只?紫羽叫我代佢玩,我先下載返
[門派][灰飛囧煙滅]:你有無玩天龍與我無關呀 只能說句 不能睇少人 一句足以致命
[門派][+★湘戀★+]:我幾時睇少人?
請不要說話速度太快!謝謝!
[門派][+★湘戀★+]:我幾時話佢廢?
[門派][灰飛囧煙滅]:我訓先 你有無都已經不重要
[門派][灰飛囧煙滅]:BYEBYE
[門派][+★湘戀★+]:你要唔要我叫紫羽比個WECHAT你,睇下咩人講個廢字多?
[門派][+★湘戀★+]:你要幫佢就幫到底
[門派][+★湘戀★+]:唔好靠個訓字黎避世

以上2個圖係第2手既天瑤同哨牙的狗嘈之前既事

原來比哨牙的狗話喺垃圾既會叫做睇小哨牙的狗!
灰飛囧煙滅你既圖呢?
回復 支持 反對