樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]

首先: 見人就踢根本係小學雞先做既野.

同埋: 人地sy4407073 同你講要同你1p1遊擊, 你就係到守水, 當佢去水你又話要遊擊, 照佢咁講就係佢處處遷就你, 你就係到轉黎轉去. 同埋人地咁講, 你完全冇答過佢. 最後個計分板你高佢幾多都好, 都係同你係咪同佢公平咁1p1係兩回事, 你擺明係扯開話題.

同埋: 你咁話自己係守水神人, 咁你都只係識守水姐. 當有一日比你更勁既人殺左你咁你係咪一樣咁神?

你咁樣咁自大, 比人既印象咪又係小學雞一隻. 如果sy4407073 講既係事實, 咁你除左係守水神人, 仲係一個淆西禾=]
回復 支持 反對

風 個87仔聽唔明1般用語 佢87西 靜係識守水同bug 879
sy4407073 發表於 29-4-2011 12:16

喂...唔好講到守水好有問題禾, 我個團既團長都好鐘意守水架=]

不過呢, 我都幾同意你第一句既=]
回復 支持 反對

講真個post討論既野愈黎愈幼稚- - 既然咁憎佢既唔理佢咪得.再唔係另開post唱衰佢都得,咪係到幫佢推post啦=]               

你地係到留言, 就要尊重呢到. 呢到係屬於人類既討論區, 唔好同埋哂果種人唔似人狗唔似狗既耶穌佬嘈=]
回復 支持 反對

咁你宜加擺明係對住雷比淆先~你守水見到雷比會驚驚?
回復 支持 反對

你話你係水路見佢用雷比就唔守水就去遊擊ma.分明淆佢
回復 支持 反對

救世主~~我好願意跟隨你~~~你係我唯一既淆底王<3<3<3
回復 支持 反對

喂你地係咪搵個小學雞挑機?預埋我好wo=]
回復 支持 反對

佢又唔答人~小學雞真無禮.
回復 支持 反對

肥仔剛加油丫xd
回復 支持 反對