查看: 28598|回復: 664
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]

在下phylaw 招勁人入我團狂殺武人一齊玩 自問好抽又想入可game入面搵我 本人玩c3倉庫好勁 見人就殺見c就headshot 歡迎各位挑戰 不過挑得我就要遇左比我打到你pa低 我係一個神手 玩cso勁到冇人有 我打c一向趕盡殺絕 叫我勁人就放過你30秒 一rd只有一次機會 機會難得唔好錯過 你唔叫就等比我headshot你 各位千奇唔好淆底 因為我實在太勁 你地淆都係要比我殺
本團宗旨:
1.見到我上線就要喺團頻叫我勁人同埋講 狂殺武人文成武德,千秋萬載團長phylaw萬歲
2.要對phylaw絕對忠心 phylaw係你地嘅王,係救世主 你地要依靠phylaw 才能勝過黑暗

3.要早晚歌頌phylaw 宣揚phylaw嘅偉大
5.狂殺武人團員係更加優越嘅玩家 要多d串人突顯我地尊貴嘅身份 我地串得起
6.踢人無罪 睇人唔順眼即踢可也 團員唔夠踢卷可同我講叫我買比你地

全部headshot(睇詳細傷害提示)

d人話我靜係識龜水 如果係我點拎雙持.我只係引c入水路headshot佢地 借水路去發揮我最大能力

話說之前有個叫siu新手嘅人好串話要挑我 結果成個團入哂黎幫佢 個個開哂精準我冇開都係唔夠我打 個大帝之劍一開始死多過殺.仲要搞到走埸再入番黎

你話我靜係去水路 你咪又係靜係跳去個箱到 仲要你個團d人做c跳左過去都唔殺你 想頂住唔比我過去殺你 你都係要死
之後我地又再打過 1p1你又係要輸.不過我咁勁好正常

呢d就係反抗我嘅後果
題外話.版主今次我唔講粗口 唔同人嘈.你都係要封我嘅我冇野好講 如果真係我只能學塗鴉少女講一句. 誰怕phylaw

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

睇黎,,, 你係古代一定好想做皇帝..
回復 支持 反對

牙櫻姐.個siu新手仲要係我第個post話我廢過佢地.我想問佢地成個團入哂黎被我殺即係邊個勁d
回復 支持 反對

你同我講都無用架-.- 挑番場咪知lo-.-
回復 支持 反對

我靜係想妳講句公道說話.
我上面有埋圖
佢地成個團入哂黎同我玩.做c果d又唔殺佢
計分版都係唔夠我勁.
仲要係我post話我廢過佢地.
佢地成日話.我係街埸同d廢人玩先高殺.
佢地團d人勁過我多多聲.
我就一個人同佢地團d人玩次
佢地又要輸
1p1又廢過我
依家係邊個勁d
回復 支持 反對

我靜係想妳講句公道說話.
我上面有埋圖
佢地成個團入哂黎同我玩.做c果d又唔殺佢
計分版都係唔夠我勁.
仲要 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 10:50

你自認緊自己好勁嗎- -?
回復 支持 反對

你自認緊自己好勁嗎- -?
caution222 發表於 29-4-2011 10:58

冇錯 我根本就係勁人
回復 支持 反對

冇錯 我根本就係勁人
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 11:00

got1 ae 打mid  no o3 o4 o5
回復 支持 反對

你講緊咩..
回復 支持 反對

a______a 874 邊個傻仔話自已守水大帝 唔敢守水 你件傻仔英文文法錯不得止 傻得咁交關 我上藍箱邊條粉皮掛機? 7.7 你識BJ LJ先同我講啦 木7 FIGHTDOG=和狗打架 HITDOG=打狗 得閒睇英文書先用英文名 一係睇天龍8部扮東方不敗 佢同你一樣咁Q神 咁Q勁 AND無JJ
回復 支持 反對