樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
橪.?我咁橪勁? 唔明你講咩
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 12:09

快啦你 等你同我got1 ae場呀 傻仔

我叫 冷漠09
回復 支持 反對

風 個87仔聽唔明1般用語 佢87西 靜係識守水同bug 879
回復 支持 反對

我叫你同我1p1 ae(唔好同我講唔知係咩)全場禁閃,炸,煙霧呀,唉
回復 支持 反對

風 個87仔聽唔明1般用語 佢87西 靜係識守水同bug 879
sy4407073 發表於 29-4-2011 12:16

喂...唔好講到守水好有問題禾, 我個團既團長都好鐘意守水架=]

不過呢, 我都幾同意你第一句既=]
回復 支持 反對

首先: 見人就踢根本係小學雞先做既野.

同埋: 人地sy4407073 同你講要同你1p1遊擊, 你就係到守水, 當佢去水 ...
superchanouo 發表於 29-4-2011 12:14

咁佢做左c王.我見佢做雷比緊係玩遊,唔通仲留係水? 1p1 中意點走都得啦 佢做sa拉我咪係水
要睇佢做咩黎玩. 唔係靜係識企一個位.呢d都係玩game嘅知識
我話我係守水神人唔代表我靜係識守水.只係話我守水好勁.
回復 支持 反對

1.見到我上線就要喺團頻叫我勁人同埋講 狂殺武人文成武德,千秋萬載團長phylaw萬歲
    自己讚自己,仲偉大過神
2.要對phylaw絕對忠心 phylaw係你地嘅王,係救世主 你地要依靠phylaw 才能勝過黑暗
    咁勁去做皇帝吧~  你以為自己係神呀?
3.要早晚歌頌phylaw 宣揚phylaw嘅偉大
    早晚歌頌,睇見都覺煩
5.狂殺武人團員係更加優越嘅玩家 要多d串人突顯我地尊貴嘅身份 我地串得起
    串人係凸顯尊貴既方法咩?只係冇品既行為       而且咁做更凸顯你根本一d都唔尊貴
6.踢人無罪 睇人唔順眼即踢可也 團員唔夠踢卷可同我講叫我買比你地
    亂踢人絕對有罪

原本我都唔想講咁多
但係睇見你呢種人
我真係火都黎埋
回復 支持 反對

回復 34# superchanouo

守水加自大 佢都傻
回復 支持 反對

回復 35# fightdog_phylaw

我同你講明係遊擊1P1囉 你咁神 玩玩下遊又守水? 咁點解我上藍箱你又唔識跳 唔識破我呀? 你咁神手 藍箱好易JEI
回復 支持 反對

1.見到我上線就要喺團頻叫我勁人同埋講 狂殺武人文成武德,千秋萬載團長phylaw萬歲
    自己讚自己,仲偉大 ...
鐵板牛排 發表於 29-4-2011 12:42

你火都黎關我咩事
1.我係偉大過神
2.勁就要做皇帝? 我唔係神.我係神手
3.歌頌.係都聽 點睇?
5.串人係凸顯尊貴既方法 我覺得好有品
6.有咩罪 有罪你咪去告我
唔想講咁多又講?
你地呢d人成日講一套做一套
靜係識係我個post到嘈.又話要挑牙咁.
挑要輸左又要賴
to siu新手
你睇清楚你殺幾死幾我殺幾死幾先
輸左就上黎話我87仔
好心你啦 輸左又要屈我用bug
你之前唔係好串話勁過我?
點解同我玩又輸?
to superchanouo
我唔回佢係因為我唔想同佢嘈.又比人封我
仲有.要嘈之前都嘈哂.
要挑 佢地團圍我定1p1 都挑左
係佢要輸左唔認廢.
回復 支持 反對

你火都黎關我咩事
1.我係偉大過神
2.勁就要做皇帝? 我唔係神.我係神手
3.歌頌.係都聽 點睇?
5.串人係凸顯 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 12:49

算啦
你呢種人冇得救架啦
你咁講野冇人會尊重你
你唔識尊重人,人地都冇需要尊重你
回復 支持 反對