樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
第1.我冇嘈.
第2.你輸左我都要名門消失 大家公平d
仲有,唔好好似個siu新手輸唔起 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 16:39

got1呀吊你老母,系咪肴底呀
回復 支持 反對

1.咩叫可來
2.我係勁人
3.好偉大 ,唔一定要為世界作出貢獻先叫偉大 好似我呢d就係偉大嘅指標
5.我發現你 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 15:50

5. 就系因為為我問左你何來尊貴...所以我先話你5尊貴....何來問題?
    你E加吹到靈魂比人尊貴....但系聖經寫住上帝系一視同仁... 你又點解釋先?
回復 支持 反對

1.咩叫可來
2.我係勁人
3.好偉大 ,唔一定要為世界作出貢獻先叫偉大 好似我呢d就係偉大嘅指標
5.我發現你 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 15:50

6. 踢人當然無問題, 但亂踢人地就好有問題...最後請應翻最後個句
回復 支持 反對

1.咩叫可來
2.我係勁人
5.我發現你 ...

都系個句....你自己5算嘈?
回復 支持 反對

A________A我緊係輸唔起 我新手黎嘛 (傻仔 叫人挑水路又去遊擊 挑遊擊又去水路) ...
sy4407073 發表於 29-4-2011 16:48

我就回你最後一次.
第1.你根本就唔係討論 你輸左又要輸唔起上黎用d87仔,傻系嘅字句話我不突止 仲要話我阿媽比人嫖?你咁叫討論? 討論埋人阿媽? 你輸唔起就唔好上黎話要挑我 依家輸果個係你你記住呢樣野先
第2.我地1p1倉庫,個埸就係得咁大,你理得我去邊?我headshot到你咪得 head唔到比你殺咪我輸 如果我見住你做雷比我仲要留係水路? 果d唔係叫勁人啦.係叫唔識變通,識得隨機應變係做勁人先決條件.我係個勁人
第3.如果你守得住個箱我殺你唔到咁你殺數應該多過我啦 但係事實係你玩2次都輸比我 你話我破你唔到.? 我琴日破你幾次都有影.洗唔洗我post埋
4.你琴日叫哂你團嘅人圍我又輸.今朝1p1又輸.咁你就唔好賴呢樣賴果樣.輸唔起唔好入人post話要挑人
回復 支持 反對

1.咩叫可來
2.我係勁人
5.我發現你 ...

系甘曬自己勁又無料 5算自大?
回復 支持 反對

都系個句....你自己5算嘈?
幻想之靈 發表於 29-4-2011 17:43

我嘈?我上黎招勁人入我團.係你地要入黎嘈.你地唔想入我團嘅可以唔留言
回你之前: 你問我何來尊貴只係問我尊貴從何而來 根住你就直接否定我
回復 支持 反對

我嘈?我上黎招勁人入我團.係你地要入黎嘈.你地唔想入我團嘅可以唔留言
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 17:50

甘你留言之後影響到我5算嘈住曬?
回復 支持 反對

回你之前: 你問我何來尊貴只係問我 ...
fightdog_phylaw 發表於 29-4-2011 17:50

我都系講事實出來姐.
回復 支持 反對

回你之前: 你問我何來尊貴只係問我 ...

麻煩回埋其他
回復 支持 反對