樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
A_____A喂 有個勁人好勁嫁 又係守水爆頭 好屈機 仲識唱歌 你去搵佢 神是無所不能<---
回復 支持 反對

1.見到我上線就要喺團頻叫我勁人同埋講 狂殺武人文成武德,千秋萬載團長phylaw萬歲
~我想問你可來"文成" ?
2.要對phylaw絕對忠心 phylaw係你地嘅王,係救世主 你地要依靠phylaw 才能勝過黑暗
~甘講法..你究竟系邊樣先? 又系王又系救世主? 你點解會系救世主?你救過世人?
3.要早晚歌頌phylaw 宣揚phylaw嘅偉大
~你有機偉大?為世界作出甚麼貢獻?
5.狂殺武人團員係更加優越嘅玩家 要多d串人突顯我地尊貴嘅身份 我地串得起
~你地點優越法?你地何來尊貴?既然5尊貴點寸得起?
6.踢人無罪 睇人唔順眼即踢可也 團員唔夠踢卷可同我講叫我買比你地
~踢人無罪,不過系錯....你話到自己甘偉大點可以做錯事..
回復 支持 反對

咁q自大既你
回復 支持 反對

咁q自大既你
Killer104 發表於 29-4-2011 14:49

回復 支持 反對

回復 73# Killer104

A____A歌神入佢會就岩 兩個差唔多
回復 支持 反對

1.見到我上線就要喺團頻叫我勁人同埋講 狂殺武人文成武德,千秋萬載團長phylaw萬歲
~我想問你可來"文成" ?
2 ...
幻想之靈 發表於 29-4-2011 14:42

1.咩叫可來
2.我係勁人
3.好偉大 ,唔一定要為世界作出貢獻先叫偉大 好似我呢d就係偉大嘅指標
5.我發現你講野有d問題 你問我何來尊貴 根住又否定左我地嘅尊貴 話我地"既然5尊貴.."不過你問我就答la 狂殺武人嘅團友靈魂比其他人更尊貴 佢地知道要去依靠我 以我為王
6.冇錯,踢人冇問題
..
..
我想問4去左邊?

回番你之前果個
我只系會尊重值得我尊重嘅人
好似d靜係識入我post嘈
話要單挑輸左又唔認嘅人
仲有果d成日入我post講粗口 嘈住哂嘅人
我唔會尊重

to killer
唔係自大 係我真係好勁,係神手

最後,要講多次
我玩cso好勁 想邀多d勁人入我團同我一齊玩
唔好走入黎個post嘈住哂講粗口
如果想挑我無任歡迎
但係都係果句.挑得我就要遇左比我打到你pa底
同埋
係要挑嘅
唔好學個siu新手輸唔起上黎嘈
回復 支持 反對

回復 28# 鐵板牛排

我諗我咁廢都可以用手槍打殘佢:lol
回復 支持 反對

駛LUN你尊重 你又唔係OBAMA 英文都唔識多隻 叫你挑遊你玩水 叫你挑水你玩遊 仲好意思話我唔認輸 87仔
你咪去同劉翔鬥羽毛球囉 實你贏既 87仔
回復 支持 反對

回復  fightdog_phylaw

A_____A係囉 挑水路挑到去遊擊 挑遊擊挑到去水路 你條粉皮吹水當食面 你呀媽 ...
sy4407073 發表於 29-4-2011 14:06

好似你呢d人
輸唔起好心你唔好係我d post話要挑我
圖都有你仲要唔認
之後又要話人阿媽

你輸唔起一開始咪唔好咁牙刷囉.
唔洗攪到比我影哂圖先上黎話人阿媽
回復 支持 反對

回復 78# sy4407073

算吧啦佢條白痴仔(佢玩殭屍廢既,佢d圖可能改圖tim^^)
      之前玩一般見過佢
     死q左爆粗^0^
回復 支持 反對