樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
自大的人沒好結果
回復 支持 反對

a______a 874 邊個傻仔話自已守水大帝 唔敢守水 你件傻仔英文文法錯不得止 傻得咁交關 我上藍箱邊條粉皮掛 ...
sy4407073 發表於 29-4-2011 11:05

我唔會同你嘈
邊個勁d.我d圖證明哂
勝負已分
回復 支持 反對

回復 10# sy4407073

個個開哂精準我冇開都係唔夠我打 <---笑點 無開精準@@ 不如話你唔係吸氧 你係吸2氧化碳呀笨@@ 我不嬲話自已廢 我廢到唔夠你打 不嬲話自已廢 不過唔夠你勁 羅小朋友 玩水路咁神 開精準話無開精準a_____a
PS:教我點樣顛倒事實呀 下次偷呀媽錢都可以學你講下大話你咁神
回復 支持 反對

回復  sy4407073

個個開哂精準我冇開都係唔夠我打
sy4407073 發表於 29-4-2011 11:12

我琴日冇開精準
回復 支持 反對

不過呢 你果d爆頭圖呢..我有2千2百幾張.. 你諗諗係唔係
回復 支持 反對

回復 14# fightdog_phylaw

笑左囉真係,,,,, 守水大帝 答啦 叫你挑守水點解唔守水呀 用雷比淆呀? 正小朋友 我沙拉BJ殺你你話我屈跳 屈新手 唔係好7勁嫁咩你? 咁神化 用B HOP K你又話我屈跳 上藍箱又掛機 叫你守水話唔守 你有咩識嫁? 用個金KM 以為自已好鬼神 我無呀? 你都0N DUCK DUCK 又要串 叫你認真挑場守水呀87仔 又要話自已守水神 認真破你守水又淆底走人 得閒睇多D英文書 學下FIGHT同HIT分別啦 小朋友
回復 支持 反對

不過呢 你果d爆頭圖呢..我有2千2百幾張.. 你諗諗係唔係
sakura_櫻 發表於 29-4-2011 11:17

其實果d圖重點唔係爆頭.係個詳細傷害提示
如果講爆頭 我都有疆c獵人la 點只2200幾
回復 支持 反對

槍法真係唔錯既.. 好多爆頭
回復 支持 反對

我好唔明點解有d小學生.成個團圍我都係要廢過我.同佢1p1又輸比我.圖都影埋仲要係我個post到嘈
成個團同我挑果埸有邊個高殺過我
回復 支持 反對

@@係囉 一係你就1p1遊擊 同你講明1p1遊 你又守水 我雷比玩你水你又淆底又要遊 我玩沙沙bhop你又話我跳狗屈你 你想點lun樣呀 一係遊擊 1係守水啦 7西 又要話我廢 上藍箱你又淆底唔識上 又話掛機 又話之前樂古開post你朋友 挑你老鼠 人格分烈到你呢個地步 你呀爸姓乜都唔q知 我e家話比你知 你呀爸姓東方 名不敗 你兩仔爺也是無jj的 明無 羅小朋友?
回復 支持 反對