查看: 11721|回復: 73
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[地圖攻略] [字海慎入]災厄之章-沉默的陷阱 單刷攻略及心得

好啦又係我呢個傻仔. 都係果句, 覺得呢篇野廢ge話可以上一頁

好la, 如果你自認係沉默ge高手高手高高手, 一般沉默街場易過食花生ge話咁岩la, 你應該試下單刷沉默:lol
(想參考一般沉默街場ge話可以睇http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4283401)
單刷沉默同一般ge沉默街場可以好唔同, 主要係因為冇隊友幫你殺c, 而d c亦都只係會追你一個, 所以單刷沉默ge走位同一般ge多人街場係有d分別

以下我將會從武器選擇同埋各關ge破關方法講下(#2-4)

評分

參與人數 3樂點 +90 Bravo! +2 收起 理由
skakelvin + 1 精品文章
kelvinchm + 1 精品文章
馬倫 + 90 內容精彩,比心機=]

查看全部評分

回復

回復 73# kaiziart

試下單刷一場先算啦0.0
回復 支持 反對

單刷計唔計任務嫁?
0hcwlkc0 發表於 17-7-2012 10:13

計,但係斷估你唔會想單刷100次掛 0.0 :lol
回復 支持 反對

單刷計唔計任務嫁?
回復 支持 反對

唔該哂
回復 支持 反對

【攻略有獎送 - 版主評分表格】
感謝樓主為CSO版製作教學,以下為本主題的評分。
內容:2
文筆:1
數據支持:2
排板:2
★總得分:7

獲得FUN Point:1(3倍) = 3
獲得樂點數量:150
獲得主題精華:

恭喜樓主獲得以上獎勵,請再接再勵,發揮助人自助精神!
《攻略有獎送》介紹- http://www.ncso.tk/guides/add/

>>查詢FUN Point方法,到以下網址,輸入你的UID即可
http://www.ncso.tk/list/check
回復 支持 反對

好支持不過我唔會挽:p
回復 支持 反對

我max左真係唔係點殺c, 所以你見到我單刷ge殺數唔過8500
或者我可能有少少誤導左你, 我max左之後主 ...
kaiziart 發表於 6-5-2012 09:55 PM

用scout打沙啦就話..唔係一般情況都唔會用到
回復 支持 反對

點會用因為輕狙輕就用黎打災厄架==
    你覺得你拎住支輕狙可以殺到幾多?定係你想唔殺?
    用一般 ...
ZoMble乂幻月 發表於 6-5-2012 21:28

我max左真係唔係點殺c, 所以你見到我單刷ge殺數唔過8500
或者我可能有少少誤導左你, 我max左之後主要渣sk1行. 不滅/莎拉海我會轉用scout, 因為真係跑得快d
再講, 渣scout只係我ge個人習慣同偏好. 你亦都可以搵一個最適合你ge打法
正如樓上(唔記得幾樓)提出左第2個過莎拉海ge方法. 我唔習慣用但係佢可以rd clear到

武器選擇/過關方法呢d野好個人化, 我亦都只係同大家講下我習慣ge過關方法
你覺得呢個方法唔適合你, 唔緊要, 你可以自己去搵一個岩你ge方法

希望呢個回答可以解答到你ge疑問
回復 支持 反對

輕狙全隻game最輕(90%), 不滅都追唔到你(rd45例外), 可以輕易拋離c群
is it clear? ...
kaiziart 發表於 6-5-2012 09:24 PM

點會用因為輕狙輕就用黎打災厄架==
    你覺得你拎住支輕狙可以殺到幾多?定係你想唔殺?
    用一般衝鋒槍都夠輕啦
回復 支持 反對