打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (原創精彩短篇小說)天龍傳奇人物—龍澀殺

學fongkapan話食斎 冇啦啦話人做雞做鴨昆人AC等等就叫惡意中傷
我睇完可以講9成都係事實
假如你見倒有人偷 ...
驚one好on9 發表於 11-3-2015 22:14

一早冇玩,並唔係要幫邊個你所謂嘅事實,有冇需要周街唱?就算人地係做雞黎上石,又關唔關你事?
如果你知佢係非法賣淫,係做犯法野,而你又咁撚敢言,就去警局搵人拉佢而唔係你個MON前面開個喇叭仔話人做雞又奶西
不過我睇你做個回應都要開個分身AC,就知你所謂嘅「事實」係咩一回事
番入你天龍繼續小喇叭啦
回復 支持 反對

多謝各位指教! 交筆久佳! 但內容還算精彩吧!
回復 支持 反對

無上黎一排,原來依家既天龍小說D文筆可以差到咁sosad
回復 支持 反對

學fongkapan話食斎 冇啦啦話人做雞做鴨昆人AC等等就叫惡意中傷
我睇完可以講9成都係事實
假如你見倒有人偷野你講個事實出來叫中傷???

龍劫殺兩邊都入過 兩邊人都知
由名門出來打名門  由異度出來打異度 由靈堂出來打靈堂
曾經仲係一齊刷野有講有笑
冇錯打機唔應該打上腦
但你都唔可以否認有人的而且確玩到好**
玩遊戲都可以玩到咁認真了不起
唔怪得天龍越來越少人玩
回復 支持 反對

原諒佢地啦>_<  佢地係遊戲世界上已經抽遠唔到 玩到要生要死咁 果堆所謂數值搞到啲人 ...
蠍乂 發表於 9-3-2015 17:30

以前我以為係南SER先會咁上石就上石,又話奶西又話做雞咁黎上7石
中傷下人原來會勁D架WO
南SER兩邊D人都係咁,家陣就個個SER都咁ON9
POST張圖又要去罵戰,傻架WO
回復 支持 反對

到底係天龍太多小學雞定天龍嘅特色?
個個打機好似打撚到上腦咁,個個SER都係咁
打機就打機,小人全家,人身 ...
fongkapan 發表於 9-3-2015 13:18

原諒佢地啦>_<  佢地係遊戲世界上已經抽遠唔到 玩到要生要死咁 果堆所謂數值搞到啲人癲曬...去到走火入魔嘅程度
所以原諒佢地啦XD 佢地都唔想XD
過多幾年,佢地可能會清醒XD..... 可能....
回復 支持 反對

到底係天龍太多小學雞定天龍嘅特色?
個個打機好似打撚到上腦咁,個個SER都係咁
打機就打機,小人全家,人身攻擊到不得了
手遊天龍一樣有呢個情況,但我玩其他GAME都唔見得有呢D情況
即使GAME入面係敵對,都唔需要踩到對面一文不值,甚至兩邊可以有計傾
唔通人身攻擊係天龍入面真係獨有特色??????
回復 支持 反對

是你地0堂 好似汁到寶姐 呢條正一反骨西 未識洛兒前 3石都無 9隻分身 周圍問人借AC開  現在有洛兒比錢 就周 ...
放羊的星 發表於 3-3-2015 07:29

所以先至話唔好咁上心 有人要玩冇品人地選擇 有人上尚腦都係佢地選擇局外人睇會覺得好ON9 當你思維唔在係局你天龍入面個個角色 你睇野會清楚好多
因為係人玩遊戲

BTW你天外依然係我地對面
回復 支持 反對

靈堂係佢地開,而家反打自已開既幫,好ON9
回復 支持 反對

是你地0堂 好似汁到寶姐 呢條正一反骨西 未識洛兒前 3石都無 9隻分身 周圍問人借AC開  現在有洛兒比錢 就周圍打 (當初 佢一打名門 我就行定佢兩公婆一定反骨 (名門  是佢兩公婆出身G所 ) 出晒幫出晒族 一D  FACE 都唔比見名門就殺 呢D人 唔用問 (反骨人) 現在邊到唔好就去對家 (呢D叫9西) 我本人是放羊的星  唔喜歡D人有反骨又9西 但佢兩兩公婆做齊  無錯現在是打機 無咩要認真 (但我真是好想講一句  呢D人 打機都緊 如果真的是佢地朋友 真是要請小心)
回復 支持 反對