打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 會玩天翼的都入

天2係因為封唔到大陸私服啫...
不過另問一下:天翼而家仲有冇私服?
有就好大件事
回復 支持 反對

原帖由 ~白癡仔~ 於 2007-5-1 18:16 發表
天2係因為封唔到大陸私服啫...
不過另問一下:天翼而家仲有冇私服?
有就好大件事

有又點?? 我都係會官服 佢地又lag 又冇更新
回復 支持 反對

會搶人架ma大佬
有私服點都會搶左正服d人架啦
你估真係個個人都咁鐘意正服呀!?
回復 支持 反對

原帖由 icac886 於 2007-5-1 16:40 發表

有又點?? 我都係會官服 佢地又lag 又冇更新

我玩私服個時你到唔知係邊喇...
lag?...廢機...廢上網,,更新!?
緊係有喇!
好似你咁cut咩!
回復 支持 反對

原帖由 ~白癡仔~ 於 2007-5-1 17:19 發表
會搶人架ma大佬
有私服點都會搶左正服d人架啦
你估真係個個人都咁鐘意正服呀!?

如果俾我玩一定玩官服啦,有安定感同支持正版服吧:lol
回復 支持 反對

原帖由 icac886 於 2007-5-1 13:54 發表
在此發表一下個人感想 希望有機會能讓大家更珍惜遊戲
天翼的復活 老實說 是再我意料之外的事情
現下代理商 要的也只是錢 這並沒有不對 一家公司的營運畢竟 是要錢
況且 一個老遊戲回鍋 達到賺錢的效果 也是 ...

十分欣賞你的說法..
lv最高..裝備最強..又如何?
有次問一個255的人..
我問..你都玩到255..還有什麼做..你又不做任..還有什麼玩..
他竟然答..什麼沒玩..我就是要在死靈殺人呀..要人都知我強..
我狠狠地說..你根本不配玩天翼..他答我..什麼不配..我就是愛殺人..Lv就是王道..
我說..你最強如何..你裝備最好如何..名聲像屎一樣..
他說..管他的..我是最強就好..之後我沒理他..跑了..
相反..我看過不少40~150等等的人..
經常幫助新手..我那時..底等玩小波..在紅洞(好像是)練功的時間..
看見有依個小愛..經常在亂跑..又不見他打怪= =
我問..你在幹啥..他說..練功練無聊了= = 來幫助一下新手啊..
我說..你的大無畏精神真猛= =..
他答..遊戲的精神就是..你幫助我 我幫助你..這樣才好玩..不然你去玩單機啊 呆呆..
我回..如果遊戲所有人像你一樣多好..哈..那麼所有遊戲也不會變濫..
結果我跟他做了朋友..
樓主你所提到的惡性循環..我想說..人就是自私的..有誰會明白大無畏精神呢..
在天翼重開以後..我絕對會學我的朋友..大無畏.. 哈哈..
回復 支持 反對

回復 #26 神風〃小霜 的帖子

如果公測..隻隻小愛好似你講到甘就好@V@
回復 支持 反對

原帖由 神風〃小霜 於 2007-5-1 10:09 發表

十分欣賞你的說法..
lv最高..裝備最強..又如何?
有次問一個255的人..
我問..你都玩到255..還有什麼做..你又不做任..還有什麼玩..
他竟然答..什麼沒玩..我就是要在死靈殺人呀..要人都知我強..
我狠狠地說 ...

我玩完彩虹冒險完完全全明白呢個道理
其實隻隻game都係有好多冇品人
不過算啦,管唔到咁多
希望玩天翼既玩家可以有返d品
回復 支持 反對

我地樂古人帶頭囉
全部會員玩到咁上下去幫新手
到時再同佢地宣傳下樂古開d公會
大把人入黎...
到時成個ser都係自己人
唔洗驚台灣佬
回復 支持 反對

原帖由 ben111 於 2007-5-1 18:34 發表
我地樂古人帶頭囉
全部會員玩到咁上下去幫新手
到時再同佢地宣傳下樂古開d公會
大把人入黎...
到時成個ser都係自己人
唔洗驚台灣佬

其實部分係香港人無品
只係識講廢話
台灣果d人 都溝通都幾好哦

回復 支持 反對