打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 波波池名字已被使用,在遊戲內請小心波波池此人

關閉 [複製鏈接]
原帖由 事情往往不如意 於 2007-5-30 20:31 發表
唉....今日見到個個波波池...見到有條友用粗口鬧佢....唔知個位係邊個呢...

但係個個波波池無乜回應...

同埋...板主之前說的 自己的中文名字不希望給人使用  我當然不想..

難道板主你的中文名 姓波 名 ...

又一群誤解我意思的人我之前所指小心,係小心認錯係我

又唔睇清楚啦你,一路所講既係網名
你拉左真名泥講,改人真名係人都憎啦,對不對?!

係game到個個會員見到波波池個名,
一定行埋我到搵我,封測,私服如是
可能我和你不相熟~可能你認為名字不重要吧!又或者我的名字又不關你的事
如果跟我相熟會員在遊戲見到波波池的人都會跑過來找我聊兩句吧

自從開左呢張貼,係game到個波版糖
好彩有會員見到我都知係我,叫一叫我,搞一搞下活動

所以勿誤解我意思吧!
大家都不要見到波波池就追罵吧

一直既原意,重點根本就係,紅字果句

我已經更新左,
開左新人物

但發現波波池呢個id已經被人使用

如在遊戲內想找我,
請搵我id:波版糖

記住喔,勿認錯人!!!

仲想討論,pm我!

回復 支持 反對

我想問下,依個post你打算頂置幾耐?
如果我慣用既game名比人用左,咁我發個post,你幫我頂置得唔得?

波波池名字已被使用,在遊戲內請小心波波池此人
我覺得你依句野有少少歧視成分,特別係 [小心] 依2個字
講到果個人好似壞人咁=.=
回復 支持 反對

原帖由 ┴波波池┐ 於 2007-5-29 20:01 發表

名字對一個人十分重要,
你會想你的名字被他人使用嗎?

波波池在遊戲內基本上已經成為我的象徵性名字
無論是玩私服的時候還是公測,封測,我一定堅持使用原名
只是為了方便會員能更容易找到我
在未開始封測 ...

這是你說的.... 我想是板主你自己說得不清楚吧...

我的名字=我現實的名字

你打機的名字   兩樣東西來的...
回復 支持 反對

你個名比人用左真慘.....不過我都幾慘....我個娜娜中左bug..比人del左....
回復 支持 反對

原帖由 starwolf 於 2007-5-30 23:28 發表
我想問下,依個post你打算頂置幾耐?
如果我慣用既game名比人用左,咁我發個post,你幫我頂置得唔得?

波波池名字已被使用,在遊戲內請小心波波池此人
我覺得你依句野有少少歧視成分,特別係 [小心] 依2個字
講到 ...

呢一排,,
等到差唔多時候就會降
回復 支持 反對

原帖由 ┴波波池┐ 於 2007-5-29 20:01 發表

名字對一個人十分重要,
你會想你的名字被他人使用嗎?

波波池在遊戲內基本上已經成為我的象徵性名字
無論是玩私服的時候還是公測,封測,我一定堅持使用原名
只是為了方便會員能更容易找到我
在未開始封測 ...

咁我想問D野....
如果我個個名比使用都可以好似你一樣咁樣POST出啦??
仲有一樣野囉.....你又唔係冇樂古會員既MSN
就算真係冇...你可以問佢地拎嫁 冇MSN 拎手提 冇手提 ICQ囉 真係全部都唔知....咪 樂古短信囉
洗唔洗咁POST出來姐.....
仲有個人簽名個都整出來唔得嫁咩 點解要因為你個名比人使用就 POST出來,
會唔會自私左D呢.....仲有關天翼既版....得主版同埋 【天翼之鍊】角色交流區
咁任務 算是 那個版???
你會唔會申請 加多幾個子版???

為什麼 這個主版 沒有 意見區 同 埋 舉報區呢-0-?????

回復 支持 反對

原帖由 東東粒粒 於 2007-6-1 03:19 發表

咁我想問D野....
如果我個個名比使用都可以好似你一樣咁樣POST出啦??
仲有一樣野囉.....你又唔係冇樂古會員既MSN
就算真係冇...你可以問佢地拎嫁 冇MSN 拎手提 冇手提 ICQ囉 真係全部都唔知....咪 樂古短 ...

除左任務區,順手開多個貼圖影片區,交易區,團體區=.="
回復 支持 反對

原帖由 starwolf 於 2007-6-1 08:31 發表

除左任務區,順手開多個貼圖影片區,交易區,團體區=.="

哈哈,唔係話你要開 就開到....
要申請嫁...仲要比人平(沈)...
好似好(復習)咁...@@...
回復 支持 反對

板主....我請求你禁止 會員再係呢個post回復...

有野問叫佢地直接pm你...

個位東東粒粒...你睇野真係睇d唔睇d     板主講到明係佢以前玩天翼到以家既名

睇哂先好講野啦唔該- -
回復 支持 反對

原帖由 事情往往不如意 於 2007-6-1 19:01 發表
板主....我請求你禁止 會員再係呢個post回復...

有野問叫佢地直接pm你...

個位東東粒粒...你睇野真係睇d唔睇d     板主講到明係佢以前玩天翼到以家既名

睇哂先好講野啦唔該- -

以前咁又點啊...我之前個名又咪係同樣主一樣咁既情況-0-
我飛天豬個SER 個名比人用左 -0-
咁我係唔係同版主一樣有權呢???
仲有都唔關你事,點解要禁止 會員點解唔可以回POST啊-0-
仲有 你點解要 禁止回POAT 根本 應該連POST都唔比開啦-0-

回復 支持 反對