查看: 27232|回復: 55
打印 上一主題 下一主題
收起左側

網上虛擬股市____就黎開得新股la:p

遊戲名稱: 虛擬股市
遊戲平台: 網頁遊戲
遊戲類型: 模擬
網址: http://market.webuddy.net/
圖片:

我相信大家唔多唔少都聽過呢隻股市ga la (我咁落力周圍宣傳你都唔知?!)
今次開個新post無非都係想帶個好消息比大家 (內幕料?!)
好, 其實係我問過網主我地可唔可以自己開新股 (宜家玩黎玩去都係果20隻開始悶la)
估唔到10分鐘後就收到佢回覆!! 佢話

> > > 暫時計劃5月或之前推出創業版, 讓新股上市, 介時請多多支

持!

> > 初步決定上市的資格要是14天的注冊會員,
> > 一開始必需買入總值$5000以上的股份, 在10天成立期內不能賣

出. 如強行賣出, 整個股份將被除名,

> > 所有股東強制賣出其所有股份.

即係我地遲d就可以自己開股票la, 當然最重要係可以自己改名laXDD (我想開

型極有限公司
XD)
睇個要求其實我好簡單姐, 十幾日會員, 開左先, 放一陣都夠lo, 所以我先咁急話比大家聽有

個咁既消息姐
到時大家見到呢隻股記得多多指教喎!! 幫手入股推高個價我比番一官半職你做la

講左咁耐, 係咪有一堆人都唔知我up緊咩呢....咁我係咁意講下呢隻game la,

過既都記得睇埋茖去呀, 下面有好野:p

呢隻game其實好簡單, 隻game 總共有20隻股票, 股名全部夠gag, 我鍾意!!哈哈

你一開始有$10000, 你可以自己選擇買邊一隻股票, 你可以一次過買4隻收埋, 等佢升

跌都記得要賣喎, 你知成日開新ac幾煩ga la. 我自己就買開4隻, 有平有貴, 想知我買乜就自

己問我la
操作都係十分簡單, 登入之後, 全部你要做既野全部都係哂右手邊既menu度
買, 賣, 睇價, 睇走勢, 睇貨, 乜都係右手邊搵到, 唔識再開post問我la.....(唔係有人要問

我下話...)

就係咁簡單!! 不過! 要多錢唔係一件容易既事!! 全隻game最多錢既人係$17600!! 超多錢!!

唔知佢點玩!!
上次見佢online都跟左佢買幾隻, 係賺喎...佢win哂囉..

咁有咩再唔明咪問下我, 或者自己問網主la, 佢好好人架

大家睇左咁耐, 係咁意都講番句thanks先好走la\_/

最後, 帶個秘密比大家, 我敢保證大家玩得呢隻game都一定要知既秘密!!

*******************以下內容需要回覆才能顯示*******************

個網首頁識自己重新整理ga, 唔洗用滑鼠記憶整連點喎XD
回復

對股市冇興趣...但係想睇下你既秘密xD
回復 支持 反對

睇下你個秘密先 kaka"
a_a"
回復 支持 反對

呢個好似唔錯
玩得落

睇下你個秘密係乜先:lol
回復 支持 反對

我有d興趣,,咁就要睇下啦