打印 上一主題 下一主題
收起左側

巴西預言家吉瑟力努的預言 殺到埋身喇,信不信由你

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
9.1級的大地震之前會有頻繁的小地震發生,雖然朱瑟里諾沒有明確地預告什麼時候,但如果以約一至二個月前來推測的話,很可能在世界運動會進行中發生,這樣的話更會讓主辦單位與參加的選手信心動搖。筆者看到朱瑟里諾先生這段預言時,腦海裡瞬間回憶起自稱時空旅行者的Mr. John Titoer(音譯)的遺言,「2004年在希臘雅典舉行的奧林匹克是最後的一次。」

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

點解預言唔到4川既?
回復 支持 反對

我覺得好似睇緊電影! [[yoyo_149]]
回復 支持 反對

•9月13日中國發生超強烈9.1級大地震,其震源地在南寧與海南島,同時也會引發30米以上的大海嘯,造成數百萬以上的人遇難死亡。

我叫中共8月開始撤離海南 廣東 廣西 南寧 

我睇下有冇數百萬人以上死
回復 支持 反對

原帖由 神龜女俠 於 18-5-2008 09:24 PM 發表
•9月13日中國發生超強烈9.1級大地震,其震源地在南寧與海南島,同時也會引發30米以上的大海嘯,造成數百萬以上的人遇難死亡。

你叫中共?你呀?........哈..哈..哈哈哈哈哈哈!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 呃Post

查看全部評分

回復 支持 反對

[[bao_29]]我會珍惜生命
回復 支持 反對

又中多個喇大家-]
大家有冇睇到yahoo"
佢個新聞話好快研制成功登革熱二度感染..
姐系中左08年研制aids藥物果個"
w0w
回復 支持 反對

oh my god

中左........... 我唔想中國冇o運呀 
回復 支持 反對

四川大地震係小地震-0-??
2012年之後有咁多災難,但係2012年之前好平靜架喎
我唔想死呀T_T
快d搬上火星住- -
回復 支持 反對

原帖由 神龜女俠 於 18-5-2008 09:24 PM 發表

你咁有本事可以令到佢地聽你講?  所有既預言未實現之前人們只會認為是瘋言

回復 支持 反對