打印 上一主題 下一主題
收起左側

巴西預言家吉瑟力努的預言 殺到埋身喇,信不信由你

讀好D書,
努力改變呢d所謂既預言
本人就唔多信呢D預言啦
預言家多的是
又有幾多個係真係預言到@@
回復 支持 反對

9月13日中國發生超強烈9.1級大地震,其震源地在南寧與海南島,同時也會引發30米以上的大海嘯,造成數百萬以上的人遇難死亡。

小弟認為不可信

四川地震已經把印澳板塊與亞洲板塊所形成的壓力釋放
雖然海南島應該位於太平洋板塊與亞洲板塊分離處
屬建設性板塊邊界
很難相信
建設性板塊邊界會積聚到發生9.1級地震的壓力

南亞海嘯跟四川地震都於破壞性板塊邊界發生
地理老師都有教啦
只有破壞性和保守性板塊邊界先有可能積聚如此大的壓力
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

睇下今日菲律賓有無地震咪知佢係唔係講真[[bao_06]]
回復 支持 反對

樓主,你個題好惡頂波-.-,18號冇既話你可能會被炮轟
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 18-7-2008 13:37 發表
樓主,你個題好惡頂波-.-,18號冇既話你可能會被炮轟

樓上,你個帖好惡頂波-.-,依家你會被我炮轟
[轉貼]巴西預言家吉瑟力努的預言 殺到埋身喇,信不信由你
睇清楚啦- -
回復 支持 反對

原帖由 ken456654 於 3-7-2008 17:31 發表
人類始終都要滅亡,而且我覺得已經差唔多時候.

why?

地球e家面對好多問題(兩極溶化,有小行星撞地球等...)都會令人類滅亡.

但係冇左人類或者會更好,人類同其他野獸冇分別,只不過聰明dd.

就係因為聰明,人類 ...

十分的同意
就算真係唔係d人所預言既年份或時間
我深信滅亡我諗都係呢二十年內發生...............
除非...........
所有人類全死,,,,,,,先救到地球
我之前睇電視,d人開會仲要話2050年減排一半.........
我係度諗,下,到時仲會有得救咩??
所以滅亡我諗好快就黎啦

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
守衛~朗 + 2 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

只有人類先可以救到人類
回復 支持 反對

...................

我想見雨呢位吉瑟力先生.因為我想睇下佢講的野係唔係真..

我對巴西預言家吉瑟力努的預言好有興趣......

如果有機會.我會到他家...........
回復 支持 反對

....................

其實我都有小小預言

我總覺得2008年中國一定有事發生.

不過又唔知咩事........
回復 支持 反對