打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我玩任何一種gunz 都係咁ge ><

原帖由 wwpwowpt 於 23-4-2008 19:31 發表
你玩其他game無事
係指咩game
講個名黎聽

mouse會唔會都係咁

有冇開bt , foxy

HP 無事
playing 就無事lo  ,但到
打字時出字好慢 中英刀係!! 頻道打字時出字好慢!
hp 同 gunz 刀係咁

冇開bt , foxy ~~......
回復 支持 反對

出字好慢...
你有冇用hare?
回復 支持 反對

遲d可能唔會架喇..
回復 支持 反對

原帖由 wwpwowpt 於 23-4-2008 21:30 發表
出字好慢...
你有冇用hare?

hare ?  wts that?
回復 支持 反對

會唔會開得太多大食背景服務或程式..
我以前試過開住跑黎玩都會咁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我唔係好識
你講既情況我只諗倒4個可能

1. Hare有一個功能有機會令出字慢
2. Gunz option入面禁左手邊最低果個ICON,入面有個叫maximum performance.唔好tick。我tick左個格好似都會咁。
3.開太多背景服務。
4.CPU頻唔夠高應該有影響。我學校部機2gb ram,Geforce 7300 GS,好明顯高我部機好多,但我屋企玩gunz禁制唔會有延遲(你情況),而學校玩就有小小,冇你2秒咁嚴重。根住睇下學校部機,發現佢cpu得1.80GHz,我部機有2.66。

平時打字會唔會都係出得慢?
CPU幾高頻?
有幾多ram,虛擬記憶體幾大?唔知關唔關事呢
入工作管理員處理程序影幅相post上黎睇睇
有冇開其他程式例如msn

回復 支持 反對

無線keyborad+無線mouseAoA

但係人地玩其他都冇事bo-.-
回復 支持 反對

原帖由 andrewexex886 於 24-4-2008 00:16 發表
我重想講係咪無線keyboard-.-

有線PS2 米記套裝keyboard-ps2 鼠-usb    -_-
光明你應該解答到 @_@

原帖由 wwpwowpt 於 24-4-2008 14:37 發表
我唔係好識
你講既情況我只諗倒4個可能

1. Hare有一個功能有機會令出字慢
2. Gunz option入面禁左手邊最低果個ICON,入面有個叫maximum performance.唔好tick。我tick左個格好似都會咁。
3.開太多背景服務。
4.CPU頻唔夠高應該有影響。我學校部機2gb ram,Geforce 7300 GS,好明顯高我部機好多,但我屋企玩gunz禁制唔會有延遲(你情況),而學校玩就有小小,冇你2秒咁嚴重。根住睇下學校部機,發現佢cpu得1.80GHz,我部機有2.66。

平時打字會唔會都係出得慢?
CPU幾高頻?
有幾多ram,虛擬記憶體幾大?唔知關唔關事呢
入工作管理員處理程序影幅相post上黎睇睇
有冇開其他程式例如msn

1 咩係Hare 先....-_-
2 let me try 1st ....
3 開太多背景服務。? 我基本有43個程序 ~.~
4 我部 P4 1.8GHZ -_-   ,,我話2秒 係大約ja ~~

平時打字(淨講打英,5係game 中)冇出得慢的情況∼
CPU幾高頻? 點樣睇??
1GBram ,虛擬記憶體幾大? 點樣睇??
冇開其他程式例如msn∼

回復 支持 反對

講真我真係唔多識
2.如果冇tick,試下tick左佢 -_- 睇下有冇幫助
3.我得26個
4.Gunz最低要求只係500MHz...似乎冇乜影響

控制台>系統>進階>(效果)設定>
進階>(虛擬記憶體)變更>自訂大小>起始大小:ram值x1.5>最大值:ramx1.5x3
應該幫唔倒個gunz
不過整下對部機都好- -
回復 支持 反對