打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 光明代言人 回應'反光明gunz'

等我又諗下識d乜先= ="
light step.forbidion step.ppq+簡單版.rgt.斬牆lol.RS.SS.RSS.RGT.RHS.RHHS.PPQ.instanfall.連強.下上強lol.ju.bf.dbf.wfs.一跳3沖.turtle...仲有咩技我自己都唔知-.-"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 johnlau1994 於 27-4-2008 11:15 發表
等我又諗下識d乜先= ="
light step.forbidion step.ppq+簡單版.rgt.斬牆lol.RS.SS.RSS.RGT.RHS.RHHS.PPQ.instanfall.連強.下上強lol.ju.bf.dbf.wfs.一跳3沖.turtle...仲有咩技我自己都唔知-.-"

唔見左hs同hhs,TBF,DHS,RDS,FS
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 andrewexex886 於 27-4-2008 09:13 發表

人地唔識[]

人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識人地唔識
回復 支持 反對

原帖由 我的姓氏 於 27-4-2008 13:39 發表

唔見左hs同hhs,TBF,DHS,RDS,FS

Forbidden Step 咪 DHS  lor.....
回復 支持 反對

係bo...hshhs= ="dhs=fs= =rds唔識做lol太難
回復 支持 反對

............/´‾/)
............/....// .......^^^^^^^^^^^^^
.........../....// ....../......__...........__.......\
...../´‾/..../´‾\.....(-....(.0.).......(.0.).....-)
.././.../..../..../.|_...¡.........../_................
(.(....(....(..../.)..)..\..........____........../
.\................\/../ ....\..........................
..\................./........\__________/
....\..............( ...............\..........\.
......\.............\ ................\........... [[bao_03]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 andrewexex886 於 25-4-2008 00:54 發表
sosad
係我懶得開SQL封ac
唔係太嚴重我都懶得ban

79 always say:BAM!!!

good 1!!!![[bao_10]]
回復 支持 反對