打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關世界未日

原帖由 samyiu2d41 於 21-5-2008 20:42 發表
如果要追究既話
二戰完左中國就要日本賠錢啦

講番主題,我都係覺得未來在人類手中
都係做好現在實際D
所以其實全部都唔可信

當年日本戰後已經比左好多錢中國,需日本冇話正式賠償,但d錢足夠你重建好多個地方,另外日本戰後有派兵係中國拆走d地雷

其實我覺得個中國軍事家寫得好真,因為E家的確人人話反日,何況又有傻小子一尾叫東京大屠殺,小日本等等,一尾又用日本野,A片,PS2,PSP,日本家具等等,不是很白痴嗎?做埋咁多野根本增加日本仇視,
點解唔可以中共行出第一步,平熄咁既情況?平時中國點樣點樣話自己國家好和平,點知得把口咁,再唔增加國民意識,一旦有人因為日本既二戰問題以遊行,好難唔增加中日關係既緊張情度,到時話唔一定已經係中日戰爭既開始

講返主題,如果想未來冇事,我覺得一定要解決現今既一種種問題,西藏問題,全球增溫,伊拉克出兵問題等等,現今好多問題都可以導致世界末日

仲有一個問題都可以導致人類滅望,一旦南北極完完全全溶化,會解放千年前既病毒,lee種病毒科學家都未搵到解決方法
回復 支持 反對

我覺得一定要解決現今既一種種問題,西藏問題,全球增溫,伊拉克出兵問題等等,現今好多問題都可以導致世界末日

仲有一個問題都可以導致人類滅望,一旦南北極完完全全溶化,會解放千年前既病毒,lee種病毒科學家都未搵到解決方法

這些問題有誰不想解決,
只是解決極之困難而已。
回復 支持 反對

原帖由 【迷╯SaM】 於 22-5-2008 12:37 發表

當年日本戰後已經比左好多錢中國,需日本冇話正式賠償,但d錢足夠你重建好多個地方,另外日本戰後有派兵係中國拆走d地雷

其實我覺得個中國軍事家寫得好真,因為E家的確人人話反日,何況又有傻小子一尾叫東京大屠殺,小 ...

如果預言係真 咁有解藥同冇戰爭都冇用 如果7月18真係地震咁我就認命
回復 支持 反對

原帖由 魂魄 於 16-5-2008 18:58 發表
但係火星個小朋友同埋巴西既預信家都咁講 唔可以話係唔可信既...

火星小朋友?
有咩証據証明佢係火星人?
醒下啦..小朋友
唔好再比人蒙騙了
回復 支持 反對

原帖由 魂魄 於 16-5-2008 18:58 發表
但係火星個小朋友同埋巴西既預信家都咁講 唔可以話係唔可信既...

咁你番火星訪問下佢

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 呃Post

查看全部評分

回復 支持 反對