查看: 8773|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

北京奧運會否成功舉辦?從預言的覺度看一看

北京奧運開幕係2008年8月8日晚上8時

所有野既日期咁岩加埋就係8888!!!  

EX:1月25日,雪災                天災 1+2+5=08

3月14日,西藏“314”事件  人禍 3+1+4=08

5月12日,地震                地災 5+1+2=08

北 京 奧 運 開 幕 08 年 8 月 8 日`

5月12日地震那天 正是北京奧運開幕前的 88天

8888一路都係不祥號碼!!!

我仲係有點半信的,大家認為是巧合撞正"8"字?
如果真係係關於8字的話
開幕果一日有咩事會發生?定係被取消?如果係所有日期加埋係8就會有大事發生
咁下一個月6月2日,6月11日會有咩事發生?可能冇.
但7月1日會唔會有事發生?
我開始有半信,但希望唔會有事[[bao_29]]
回復

這預言太空想了
回復 支持 反對

多數唔會係6月...
因為1,3,5月...照黎睇應該係7月1或7月10日...

如果到時7月真係既話...唔到你唔信係咁岩= =
回復 支持 反對

班友仔吹得咁都得??
西藏事件  :
如果係313   3x3-1=8
如果係314   3+1+4=8
如果係315   3+5x1=8
如果係316  6-1+3=8

大家應該明我講咩
回復 支持 反對

有冇咁....準-__-08080808-.-
8不是一直以來都是好數字嗎囧
怎麼現在變了...-.-
回復 支持 反對

原帖由 神龜女俠 於 16-5-2008 20:57 發表
班友仔吹得咁都得??
西藏事件  :
如果係313   3x3-1=8
如果係314   3+1+4=8
如果係315   3+5x1=8
如果係316  6-1+3=8

大家應該明我講咩

人地而家係個個月都係加數...
完全冇乘數同減數既出現...
跟番佢而家既規律黎講....

你可以睇埋7月1或7月10再講都未遲....

但係佢真係咁岩係1月25,3月14,5月12有事...
你又吹佢唔漲..
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

你呢度所講既幾項已經係聊版比人推翻左[[onion_43]]
回復 支持 反對

= =推翻?[[bao_34]]
我真係唔信有冇咁岩啦.....
仲有,你知唔知四川地震發生時間係幾多?

Olympics係有8個英文字母

- 四川在北京 8點鐘 方向。

- 四川 一共有 8劃。

- 四川係7.8級大地震!

- 四川個四字入面有一個八而個川字可以砌出2個八字

5月12日係 初八

都是巧合?

- 5月12日是陽曆年的第132天(閏年是133天),離一年的結束還有233天。

2+3+3=8

-5月12日四川地震 512係8的倍數8X8X8=512

- 四川發生地震的時間是2008年5月12日14時28分=下午2時28分

2 x 3600秒 + 28 x 60秒

= 7200秒 + 1680秒

= 8880秒

- 四川地震後,汶川八個鎮幾乎都已夷平,八成人罹難

全部都係關個8字......全部都係巧合?[[bao_31]] ,好當你是巧合

2008年月28日山東奧運宣傳列車出軌撞車, 死70人, 傷400多人那天, 以農曆算,是三月廿三日, 3+2+3也是8地震震央汶川係 北緯 31, 東經 103

3+1+1+0+3 = 8

如果準些 ,去到三個小數位

北緯 31.099 東經 103.279

3+1+0+9+9+1+0+3+2+7+9 = 44

and then 4+4 = 8

2008年5月8日中國國家登山隊成功地登上了海拔8848米的珠穆朗瑪峰,並且成功點燃了奧運聖火火炬! 又是8

奧運個日是8月8日農歷八月初八.....7月10是初八.....6月11是初八08年8月8日 北京奧運

=8x8x8

=512

一個福娃頭上是風箏,代表濰坊,於是山東火車出事了;

一個福娃頭上是西藏羚羊,於是西藏出事了;

一個福娃頭上是聖火,於是火炬傳遞出事了;

一個福娃頭上是熊貓,於是四川出事了;

現在還剩一條魚...

而且已有預言家預測到9月份海南島會發生9.1級大地震;>

難道又是巧合?難道你唔覺有點道理嗎?[[bao_37]]

回復 支持 反對

中國地震台網中心利用國家地震台網的實時觀測數據,速報的震級爲黎克特制7.8級。隨後,根據國際慣例,地震專家利用包括全球地震台網在內的更多台站資料,對這次地震的參數進行了詳細測定,據此對震級進行修訂,修訂後震級爲黎克特制8.0級。

已經唔係7.8

回復 支持 反對

原帖由 【迷╯SaM】 於 18-5-2008 17:43 發表
= =推翻?[]
我真係唔信有冇咁岩啦.....
仲有,你知唔知四川地震發生時間係幾多?

Olympics係有8個英文字母

- 四川在北京 8點鐘 方向。

- 四川 一共有 8劃。

- 四川係7.8級大地震!

- 四川個四字入面 ...

敢問火炬傳送果陣出左咩事??

年年都有示威嫁啦!!
回復 支持 反對