打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩番天翼請到大陸server+教學+求置頂

好似有得爆水...好似...
不過勁lag喎,係網吧玩,行都行唔到
打字用速成都得喎!!~~有咩問題呀?
回復 支持 反對

原帖由 fung006 於 3-6-2008 21:08 發表
好似有得爆水...好似...
不過勁lag喎,係網吧玩,行都行唔到
打字用速成都得喎!!~~有咩問題呀?

一次水要2/3秒
回復 支持 反對

原帖由 icac886 於 3-6-2008 19:28 發表

一次水要2/3秒

去搶旗室玩,我記得果度係可以爆水~.~

回復 支持 反對

基於有回覆話 我睇唔灑成個server,
所以經過2星期的測試後,

1. 我果然講錯, 唔係90%手動玩家, 但的確係零外掛
     測試範圍: 春, 希, 海, 紅, 混, 水晶, 非 各大洞穴, 各大外境 塞6,克4  等等...
    時間:       早上9-12 中午 1-5 晚上 7-12 零晨 3-6  (呢d基本上係我online時間, 我係好早起身的人+會午睡)
    結果:       沒有外掛, 一般我可以同移動人士對話, 唯一問題係有連點掛機人士, 即係企響到係咁出招的人, 可到官網論壇, 佢地會處理!!

2. lag機問題
    有幾段時間係會卡卡地, 因為人多的問題, 時間為一至五, 8點至2點 , 星期六日的下午(星期日晚上幾順)
   lag的問題有時幾嚴重, 電腦較落後的朋友可能會灰心, 我部腦就買左1年都冇, 所以都ok順,有時玩到lag就轉game玩

3. 升級問題
     我太耐冇玩台server, 依家大陸server的確比7月份的台server升級為快, 因為佢係4.12,
    d怪好多改左level, 但係佢地d防呀, 血又唔覺得多好多, 所以打怪易打左,  例如以前菲2同菲1係同level,
    依家就改左, 多10左右, 雖然會吃力少少,但係一樣好易打

4. 掉寶率問題
     好多人話低, 但係我覺得同以前台server差唔多, 平均2小時都會有一件

5.  點數問題
     依家都問緊果邊點, 大約係可以用中銀卡轉帳, 但係轉大陸會收手續嗎???
    大陸server d野真係好平, $25一隻寵, $9左右可以染灑成身

呢d測試准唔准就見仁見智!!你玩開台server當然覺得大陸server冇咁好啦, 可能係心理問題姐!!
p.s.我以前玩開台server
仲有, 唔該板主幫忙置頂!!!!!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
┴波波池┐ + 5 原創內容

查看全部評分

回復 支持 反對

可唔可以爆水=.= 我想知道
回復 支持 反對

有冇人有玩架..不如留下名
回復 支持 反對

我想玩呀 我想知道可唔可以爆水=.=
回復 支持 反對

我有玩   叫  LoseN       電一耳語,@@打新手洞中

回復 支持 反對

= =我想問下 有冇辦法打到中文名..
回復 支持 反對

不如等23號一齊玩-_-果日先考完試...
有邊個同我玩?
回復 支持 反對