打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴外掛!!!!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 殘小 於 2008/6/18 23:44 發表

真好笑~~我就唔信啦~~而家只係錄佢片見到佢反,
根本無人知你地同佢玩果時有無反,口說無憑。

仲有呀~你唔知就算錄左段片,只要係播果時 lag左,個反鍵都可以

唔同左,e.g.原本係6反,但係錄出黎睇係 1 ...

其實佢勁唔勁,,唔關我事..係掛就掛..
人手咁樣按鍵?如果lag左既話,,係片到會睇到埋lag咖囉..
按白鍵個位都有d出入..口說無憑??
雖然我唔知火鳳凰個片係咪我錄果個,.,
但如果你想睇既,,我好似仲未del囉..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 skytsanghk 於 2008/6/20 00:23 發表

你又知你地唔係人手..你咁肯定係外掛?

我肯家你係屎忽鬼 有冇講錯?

屎忽鬼

你又知你地唔係人手..你咁肯定係外掛?  <講咩丫-    -?
你係咪依家屎忽紋左隻鬼自己唔中意,,
所以成日話人屎忽丫?-.-
丫~~~~~~~我明啦..你係咪細個果時比你老豆插個屎忽..
有童年陰影,,所以成日話人屎忽鬼呢?
你依家話唔係,,都冇人信啦,,除左支持你個屎忽鬼既人..
定係唔幫你既,,就叫屎忽鬼>?
屎忽鬼!"

回復 支持 反對

原帖由 殘小 於 2008-6-18 11:44 PM 發表

真好笑~~我就唔信啦~~而家只係錄佢片見到佢反,
根本無人知你地同佢玩果時有無反,口說無憑。

仲有呀~你唔知就算錄左段片,只要係播果時 lag左,個反鍵都可以

唔同左,e.g.原本係6反,但係錄出黎睇係 1 ...

呢位唔知係先生定女士~
你講得都岩,播片係會lag,但如果係佢本人lag(即係"濠"),dl片睇佢玩既人都會睇到佢lag。
但如果你話係我地dl佢片睇既咁多人lag,咁你既回覆就好似好勉強啵~
回復 支持 反對