查看: 3101|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴外掛!!!!!!

關閉 [複製鏈接]
我係新會員黎咖~ 唔知呢度會唔會有勁舞既gm係度既呢?
                    琴晚我玩勁舞 , 係情侶頻 5 練緊 140上既 c8 , 後來有個女生走左入黎 , 企左好耐都無禁 f1 , 後未佢話等佢老公 , 佢老公一黎到就開始遊戲。頭一場我地玩148 c8, 佢表面好似無咩 , 仲扮miss 扮到10 同11 lv , 一到10 同 11lv時佢就開始郁 , 仲一次過過哂咁多人既分 , 我仲諗緊係咪有咁勁既人? 一玩完 , 佢仲係間房度串 , 苦練140~ c8有咩用 , 又滅唔到人咁話!!
第2場又咁岩 , 又係出148 c8 , 佢由頭到尾一個miss都無 , 我就即刻save佢段片 , 佢死都唔認自由係外掛 , 仲話如果佢係外掛 , 一早比 gm 捉左 wo!!!! 雖然我當時仲未睇佢段片 , 但一早認定佢係外掛仔!!! 後來我叫 dj 轉模式 ,玩自由!!! 我都盡量就佢唔玩咁快 , 我只係叫 dj 玩150bmp尼試佢 , 佢就連 150 都玩唔到!!!
                   玩完場150自由 , 我地叫佢自離  , 跟住就緊係睇下佢段片啦!! 咁多位 , 你地幫我睇下 , 呢個人係唔係外掛?

回復

D人仲用掛嫁= =[[bao_35]]
回復 支持 反對

無哂野講囉!!

都唔明勁舞 d GM 點做野? 而家有埋片都捉唔到外掛!!! 唔通你地同我講 , 呢個唔係外掛?
                 如果唔係外掛 , 咁點解佢 10 同 11 lv時 , 會顯示唔到佢反 6 個鍵呀?
回復 支持 反對

外掛來的,看他按鍵速度就知道了

回復 支持 反對

咁都唔係外掛....我一睇個段片按鍵速度已經係外掛= =
回復 支持 反對

就係囉~

我同佢玩左2場都係142-148 c8 , 見佢咁勁咪玩場自由試下佢 (仲要係150咋) , 點知條友連 f 都去唔到!!!
玩完之後佢仲死橕話 : 你拎自由同 c8 比? <----咁wo
最戇居就係佢有個好戇居既老婆 , 真係信佢係人手玩先死嘛!!!
回復 支持 反對

就係囉~

我同佢玩左2場都係142-148 c8 , 見佢咁勁咪玩場自由試下佢 (仲要係150咋) , 點知條友連 f 都去唔到!!!
玩完之後佢仲死橕話 : 你拎自由同 c8 比? <----咁wo
最戇居就係佢有個好戇居既老婆 , 真係信佢係人手玩先死嘛!!!

回復 支持 反對

洗乜講丫..果晚話佢外掛仲話咩..唔洗講..
唔信就影相-.-好似唔知有得錄片咁!
回復 支持 反對

點解我睇唔到@@好想睇tim
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

無理由咖啵~ 你試多次 @@
回復 支持 反對