打印 上一主題 下一主題
收起左側

送上1個外掛比大家睇睇0,0

關閉 [複製鏈接]
原帖由 oscar1234080 於 15-6-2008 19:36 發表
我又唔係打比賽我使唔使用外掛,玩都要用外掛有咩意思不如唔好玩打比賽就話用掛姐,我從來亦無打過比賽,我有掛我一早打比賽啦,你玩唔到唔一定我玩唔到,係你屎姐,我講左啦,唔信我出網吧打比你睇,唔好再話我用掛,玩勁舞玩 ...

有用就有用啦v__v係咪出網吧呀?
回復 支持 反對

仲唔係外掛,最憎d人用左外掛唔認,我一睇按鍵速度就知係外掛.10 lv-11 lv果邊係到扮miss...
好心用外掛就唔好扮miss啦
回復 支持 反對

其實我都有興趣睇~~

原帖由 想不到id 於 2008-6-15 07:46 PM 發表

有用就有用啦v__v係咪出網吧呀?

你地好~ 我睇完段片之後,其實都可以肯定佢係外掛,但佢本人又咁肯定講到自己唔係外掛,又話肯出網吧証明自己清白。搞到我都好有興趣出黎睇睇勁人玩勁舞~~
如果真係約到佢出黎,麻煩都通知本人一下,我都想出黎睇睇~~ 謝謝~~
回復 支持 反對

原帖由 火鳳凰takumi 於 2008/6/16 22:10 發表

你地好~ 我睇完段片之後,其實都可以肯定佢係外掛,但佢本人又咁肯定講到自己唔係外掛,又話肯出網吧証明自己清白。搞到我都好有興趣出黎睇睇勁人玩勁舞~~
如果真係約到佢出黎,麻煩都通知本人一下,我都想出黎睇睇 ...

唔"爭"在叫埋我我=_____=''其實我都想睇=___="
雖然一行過掃哂都唔係唔得,,但我唔明,,點解掃唔會掃錯,,
miss係掃掃下停左係度ja..
回復 支持 反對

回應4

ok我出黍網吧打,因我想還我清白,但係如果我真係玩到,你地係咪同我道歉先,出mk打,但要下星期尾,因我要去旅行,可以嗎?
回復 支持 反對

原帖由 oscar1234080 於 18-6-2008 08:43 發表
ok我出黍網吧打,因我想還我清白,但係如果我真係玩到,你地係咪同我道歉先,出mk打,但要下星期尾,因我要去旅行,可以嗎?
係咪外掛由gm判定[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

okok

原帖由 oscar1234080 於 2008-6-18 08:43 AM 發表

難得有勁人出黎表演,我當然求之不得啦~ 下星期尾...係咪即係6月28號前?
又或者咁,你出黎表演時我會save底你replay再比其他人睇一次,比較過後如果人人認同你跟呢段片差唔多既話,我地都會公開道歉~ (其實玩140玩6反到尾唔算難,但可以做到你咁我都想睇下)
以防有人到時無黎又話我地放飛機,我想叫埋"貓仔"出黎,又或者有人有興趣出黎,都可以留言~ 順便証明當時我地每個人都有出現~~ [[bao_05]]

回復 支持 反對

你會出現嗎?

原帖由 。貓仔〝 於 2008-6-16 11:25 PM 發表

唔"爭"在叫埋我我=_____=''其實我都想睇=___="
雖然一行過掃哂都唔係唔得,,但我唔明,,點解掃唔會掃錯,,
miss係掃掃下停左係度ja..

你唔會都係縮沙咖?
回復 支持 反對

咁預埋我!
係邊打
回復 支持 反對

原帖由 火鳳凰takumi 於 2008/6/18 21:09 發表

難得有勁人出黎表演,我當然求之不得啦~ 下星期尾...係咪即係6月28號前?
又或者咁,你出黎表演時我會save底你replay再比其他人睇一次,比較過後如果人人認同你跟呢段片差唔多既話,我地都會公開道歉~ (其實玩140玩6 ...

我冇咩所謂..到時咪叫我@@"
回復 支持 反對