打印 上一主題 下一主題
收起左側

送上1個外掛比大家睇睇0,0

關閉 [複製鏈接]

回復 16# 的帖子

=______=""同你初頭個回覆差好很遠啵..xD
回復 支持 反對

-.-..........堅次外掛
回復 支持 反對

其實有興趣出黎睇既,而家都好多人,係仲未等到回覆咋...
可能人地而家去左旅行未覆到,而時間同地點而家都仲未知咖~~[[tyjp-2-9]]
回復 支持 反對

原帖由 oscar1234080 於 13-6-2008 12:03 PM 發表
我而家好火,我唔係外掛,如你覺得我係,你約我出黍去網吧打,我打比你睇,唔好覺得人勁就係用外掛,你自己屎姐,講真140有幾難,如果玩140都唔流暢,又點188呀, [/quote]

我睇左一大半喇..原來C4黎..M..講分數..你呢個分我都跳到喔..我老公188.4K反6都過120W啦..
唔通唔信你呢個分咩!!我亦都明..你出到黎應該會跳到...不過.....你玩呢場真係好似用左外掛喔..
你知唔知有時話一個人外掛..唔係話睇咩歌幾快..唔關事嫁..就算係你呢場只係140C4好多人都玩到既分就唔怕俾人話?
睇左你個SVAE之後..真係覺得你用左外掛WOW..依家唔係話你出到黎會玩唔到個個分...而係你呢場的確用左外掛,你明唔明呀..
我真係信你出到黎會玩到嫁..不過一日用過外掛..之後就會俾人睇死嫁..你唔好再用喇..你自己問心得喇呢場有冇用到..
最後都係交返俾話事人官方喇..

2008.0528.1344.arp (13.23 KB, 下載次數: 31) [quote]
你自己睇下我老公玩1884K  同你自己玩140..4K有咩唔同D禁法!!

回復 支持 反對

好多人 都會睇人分數
加首歌速度
就話人用外掛...
回復 支持 反對

原帖由 oscar1234080 於 13-6-2008 12:03 發表
我而家好火,我唔係外掛,如你覺得我係,你約我出黍去網吧打,我打比你睇,唔好覺得人勁就係用外掛,你自己屎姐,講真140有幾難,如果玩140都唔流暢,又點188呀,

你火咩?
洗唔洗借啲水比你降一降啲體溫?[[yoyo_163]]
用完外掛又唔認,唉[[yoyo_147]]
你係未重未HP啊?  (我講概HP唔係指血 [一口中一大] {} [月尸一竹]{} )
"此人係在本團假會員名單的~"

有無睇?
有實力人地一早請佐你入佢團啦 ~ 唔該~
重洗唔洗等你自己開 假AC會員
扮自己友
定係你自己明分係想用外掛影響人地個團啊?[[yoyo_156]]
你個心諗:就算捉佐又點,還者都係 "呆呆"假會員AC 一來又可以影響人地團聲譽?[[yoyo_165]]

我玩普通歌概分數  98M[[yoyo_153]]
有空來 1.1找我 我也想見識你的指速
(可惜我mc 只能睇你其他場的save )

2008.0620.1836.arp

11.51 KB, 下載次數: 39

回復 支持 反對

原帖由 terrylam1314 於 2008-6-21 10:48 AM 發表
好多人 都會睇人分數
加首歌速度
就話人用外掛...

其實你明唔明? 我地唔係話佢玩唔到... 亦唔係話佢分數驚人...
而係佢既手指可以次次都一行過掃哂, 我地先認為佢係外掛咋...[[onion_55]]
回復 支持 反對

原帖由 火鳳凰takumi 於 22-6-2008 09:16 PM 發表

其實你明唔明? 我地唔係話佢玩唔到... 亦唔係話佢分數驚人...
而係佢既手指可以次次都一行過掃哂, 我地先認為佢係外掛咋...[[onion_55]]  

O
明了...
我都試過俾人話用外掛...
不過 係之前 既事...
回復 支持 反對

係外掛
唔單從分睇
係睇你打既速度
出黎網吧?
當你幾強.幾神
呢D速度
邊係人黎?