查看: 12070|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於未日的資料!(原創)

首先,未來人很多人說是假的....但有誰真去認真看過他的資料!他是在2000年和2001年在留言板上的人...原本大家對他都不以為意,但911後很多人都想到未日的問題就發現了他....其中他預中了美國會攻打衣拉克(不會打這個字),而更預言了衣拉克是什麼也沒有的!才使有很多美國人相信他...不要跟我說是什麼馬後炮(2001年後他的預言沒有被修改,中文的很多是錯的)
之後是南極冰會溶化,這也是科學家擔心的問心,會在2012年溶化完...會有很多大問題!
還有就是馬雅人這個神奇文明...科學家也正在研究中!蜜蜂可能會在今年消失,現時已大量減少!(不要跟我說很多啊,我見到啊...見到不代表沒有減少)這是全球也在經歷的問題!愛因斯坦說過蜜蜂消失的話地球4年會滅亡!
最後是很多科學家在研究的,
Planet X (Nibiru)聽聞它是每3600年就最接近地球一次, 而且還對地球帶來好多災難, 例如逐漸增加的地震, 海嘯, 火山爆發, 旱災, 冰川溶化. 最令人喪膽的就是南北極磁場改變....  
聽聞它在2012年就最接近地球了.而今年是因為接近了而多了天災!轉貼要加[樂古]2字,如有錯請告知我,如想要更多資料也叫我提供!
蜜蜂消失之迷
有關planet x資料
科學家的看法

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 原創內容

查看全部評分

回復

據說可能不用到2012,24日後就玩完了
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
嘛,所謂凡事皆可能,不用一棍打死也不用恐慌
可以貼一下有關他的資料嗎,因為之前聽人說他是2036年的未來人但卻預言2012年未日,這怎樣想也有點誇張
回復 支持 反對

Planet X (Nibiru)...依樣野係乜東東
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 14-6-2008 11:00 發表
據說可能不用到2012,24日後就玩完了
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3340129&extra=page%3D1
嘛,所謂凡事皆可能,不用一棍打死也不用恐慌
可以貼一下有關他的資料嗎,因為之前聽人說他是2036年的未來人但 ...

是未來人的嗎?你所說的實驗還未進行...要在7月才進行...5月25日只是解凍!
回復 支持 反對

我想知樓主個論點係咩....
你係信2012會世界沒日定唔信呢..
仲有睇你咁講..你姐係信有未外人?

果個Planet X (Nibiru)...每3600年就黎一次?
咁地球有咁多年歷史...佢咪黎過好多次?

Planet X (Nibiru)聽聞它是每3600年就最接近地球一次, 而且還對地球帶來好多災難, 例如逐漸增加的地震, 海嘯, 火山爆發, 旱災, 冰川溶化. 最令人喪膽的就是南北極磁場改變....  

咁夏朝係咩黎?佢3600黎一次..有咁多恐怖既災難發生...咁夏朝就滅左啦..仲何來商同周呢?
重建都要好多時間啦...咁商同周都好辛苦wo..但係中史書竟然隻字不提?

另外蜜蜂消失未就言之尚早..至小大把人見到...
想知消失未睇下人地蜂場果d負責人咪知囉...

(不要跟我說很多啊,我見到啊...見到不代表沒有減少)???

咁你係唔係講哂先...咁我真係見到bo..咁點先= =?
咁咪由有蜜蜂開始..咁咪開始減少??
哩個論據好似唔係幾成立wo....

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 阿樂.Lok 於 15-6-2008 16:38 發表
我想知樓主個論點係咩....
你係信2012會世界沒日定唔信呢..
仲有睇你咁講..你姐係信有未外人?

果個Planet X (Nibiru)...每3600年就黎一次?
咁地球有咁多年歷史...佢咪黎過好多次?

Planet X (Nibiru)聽聞它是 ...

蜜蜂消失之迷
請多看新聞吧!
看來你不太看中史書吧....古代人數和地方也很大....就算有天災...死的人也不會起過十萬...加上分散人口...建築物本身的結構也不會像泥石一樣會令人死亡......無錯它是來了很多次...這不是我說的.....請多看有關資料吧...可以嗎?
論點是我中立的....因為我只相信活在當下...但我也相信人是有知情權....是很矛盾吧...但是這就是我!

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
守衛~朗 -1 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

如果蜜蜂四年後就會消失哂既,咁樣咪又係2012年?哈,咁咪有好多事直指2012年?
回復 支持 反對

「破天慌」都係環繞密蜂d個問題洐生出尼既電影-.-   有冇值得參考ge價值-.-?
回復 支持 反對

這個問題要人類慢慢研究啦!
回復 支持 反對

咁3596年前有冇實實在在有過佢黎過??

冇可能咁大件事黎過..做成咁多災難都冇記載....
你D資料講到個星會引發咁多災難..就算古代唔係死太多人..都一定會記錄低..
仲有個星會引地震既之類..

如果有既請post出黎..一D你所謂既"無知"會員都想睇既...
傳說中既娜亞方舟都有記係聖經??
我唔相信你講到個星咁實在..而且咁得人驚..歷史冇記載...

咁講..仲有4年就黎到...咁宇宙黎講對我地 地球已經非常近..我想知佢而家大約係邊個星?
咁果個星有咩異常情況?

咁我真係要睇下4年後有咩事發生啦...睇下我係死於邊種災難...

回復 支持 反對