打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦!

ijji 都算官方
因為係maite 俾個權ijji開
所以都算官方
如果唔係igunz出外掛
ijji都要多謝maite 俾佢地搞個gunz 開個新gunz lol
回復 支持 反對

私服原本就是侵權~別說別的GunZ私服吧~你這個服也是侵權~

回復 支持 反對

原帖由 ~~冰之戀人~~ 於 6-9-2008 08:35 發表
邊有香港Gunz 可以個100Ping? 我玩大陸Gunz 仲未到100Ping 勁膠 唔知亂打野 D玩家勁虧~~

你傻?~~玩過u- gunz未~~lag到爆~新手唔好嘈
回復 支持 反對

原帖由 yypsxxxxxx 於 12-9-2008 23:54 發表
你傻?~~玩過u- gunz未~~lag到爆~新手唔好嘈

新手重好意思話人新手;P
我諗你唔知道Gunz係用P2P傳遞數據
當時我玩u-gunz都係10-20ping左右

fsgunz個Agent慢到拖左十幾ping
重好意思話順:lol
回復 支持 反對

FireStageGunz(Gunz私服)----- 好玩呀頂

FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦!

FireStageGunz 網址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/
註冊網址:

http://firestagegunz.no-ip.org:8080/register.php
下載地址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/Download_page

註冊教學(因為有些電腦的IE是看不見文字的):

第一行: 打你想要的ID 名(英文)

第二行: 打你想要的密碼

第三行: 打你想要的密碼(再打一次)

第四行: 打你的電郵地址(E-Mail)

第五行: 打你的姓名~(網名也可以吧)

第六行: 打你的年齡

第七行: 選取你住的城市

第八行: 選取你的姓別
=================================================================================

相信有不少的玩家都有玩過Gunz The Duel!  如官方的ijji gunz, j gunz, k gunz~~ 還有●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~

但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上

今天我介紹的是FS Gunz (FireStageGunz),它註冊比起光明Gunz U gunz方便  

也能直接登入( 不像官服要上網登錄,很是煩唷!) ~~~

FS Gunz 有自制地圖 ,  自制裝備

光明Gunz的地圖很少,裝備也是改裝於官服~

至於U gunz...

早在一年前已宣佈永久關Server了

評分

參與人數 1 -30 收起 理由
米勒 -30 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

cccccccccccccccccccc

cccccccccccc

評分

參與人數 1 -50 收起 理由
米勒 -50 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

我諗有打過機既人都識註冊帳號既野吧!?
你話光明gunz既ping高過100所以lag!?   呢個係開住foxy或者bt既關係   試下搵個人起你隻gunz開睇下會唔會過一百ping?
光明gunz夠可以直接登入啦    一定要你隻gunz先可以!?
光明地圖雖然少     而且衫都係改於官服       但係你既衫都係改於官服吧!?

以上種種原因也沒什麼能證明你的gunz特別突出    請另作新的介紹文吧
回復 支持 反對

樓上帶有罵戰意味
扣分;P
回復 支持 反對

到汁左lu
你地又冇多一個gunz玩喇
回復 支持 反對

原帖由 missk 於 3-9-2008 16:22 發表

我幾個月前其他gunz見過
回復 支持 反對