查看: 4425|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`CrAzY|KinGDoM現正收人__要開新Ac_否則唔收=]

關閉 [複製鏈接]
`團名:CrAzY|KinGDoM
`團長:CrAzY缺愛

`現正收60%Up既神手
`要開新ac
`例子:CrAzY[你名]
       CrAzY酷戀`[你名]
`[盡量唔好有愛字`因為有好多團員有愛字/.\]
`記住
`開新AC 頭頭要寫住CrAzY

`入團表格◇
`你原來個AC名:_____________
`KD多少          :_____________
`勝率多少        :_____________

`[盡量唔好有愛字`因為有好多團員有愛字/.\]
`記住
`開新AC 頭頭要寫住CrAzY
`有關入團既問題同想入團既朋友可以搵
–偉少〞...樂古某會員

`全世界入哂啦

`差你一個炸
                               `
快D加入CrAzY|KinGDoM大家庭啦

`P.S本團有女仔=]

`團員點名:
CrAzY缺愛[團長大人]
CrAzY謎戀乂殘 CrAzY乂x丫健x乂 CrAzY紅月乂卡蓮
CrAzY自動 CrAzY乂L   CrAzY卍Ar樂卍
CrAzY利妹  CrAzY乂嘉豪  CrAzY廢射手
CrAzY乂檸檬乂  CrAzY小峰  CrAzY狼魔  CrAzY小聞
CrAzY赤月    CrAzY中LAG機  CrAzY策少
CrAzY私愛  CrAzY蘋果 CrAzY神狙謙
CrAzY|js   CrAzY葬愛  CrAzY偉少
CrAzYSTART  CrAzY衝鋒21

CrAzY小王子 CrAzYlcAT  CrAzYwslyw
CrAzY殘月  CrAzY絕戀  CrAzY|PaRRoT

CrAzY天神  CrAzY情聖  CrAzY爻神之子爻
CrAzY橘小子

團員點名下一個會係....你

回復

嘩好勁呀個團~~~個團長超勁
回復 支持 反對

原帖由 wulokhim1234 於 1-10-2008 14:51 發表
嘩好勁呀個團~~~個團長超勁
tHx
本團會努努力力架啦[[bao_36]]
回復 支持 反對

D團員好很勁嫁....
回復 支持 反對

支持 支持” 個團好勁D人..唔錯唔錯[[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 kintsz1996 於 1-10-2008 14:49 發表
團名:CrAzY|KinGDoM
團長:CrAzY缺愛
現正收60%Up既神手
要開新ac
例子:CrAzY[你名]
       CrAzY酷戀`[你名]
[盡量唔好有愛字`因為有好多團員有愛字/.\]
記住
開新AC 頭頭要寫住CrAzY
全世界入哂啦
       ...

好.....我入....不過要重起AC......~.~...不過E家都玩唔到!!!點入BO!!!
回復 支持 反對

WOOOOOOOOOOOOOOOW

評分

參與人數 1 -5 收起 理由
黑色彩虹 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我入得唔得??
回復 支持 反對

入既話-----請打低你E加Counter-Strike Online入面既名
KD多少    勝率多少    再打  CrAzY[你個名]    [[bao_11]]
回復 支持 反對

小煜Lollipop
kd:593/156(79.172%)
勝率:12勝26敗(31.579%)
入到既話:CrAzY[BBT]小煜
回復 支持 反對