查看: 5217|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人極熱愛gunz,招團玩ijji gunz 不論技術,請入

本人極熱愛gunz,招團玩ijji gunz 不論技術,請入。
由於本人團無人,加上宜家其他gunz
人數,技術方面 都不如ijji
現在,誠邀各位玩ijji gunz
我的家族總團長更會教大家學野
有意者,請用msn聯絡我:walkerchan@hotmail.com
注意:msn名字或簽名上要有gunz字眼,用作識別。

入團者資格:
廢到強都得
嚴禁外掛
(只是盡量)常on
嚴禁用不當態度向成員發動罵戰
識用英文溝通基本術語

熱列呼籲:玩ijji gunz!
回復

原帖由 mingming3434 於 6-11-2008 22:15 發表
加上宜家其他gunz
人數,技術方面 都不如ijji

[[bao_33]]

我以前未玩過Jgunz之前 都係咁諗[[bao_13]]

回復 支持 反對

咩團先-________-
多唔多人ON 多人就多玩IJJI
唔多就唔入
回復 支持 反對

我更新唔到ijji gunz

係咪未得??
回復 支持 反對

依家JGunz 35頻d人番左黎未
回復 支持 反對

hello

HI, I HAVE PLAYED IJJI GUNZ FOR A LONG TIME TOO..xd
My character's name is called Super[G]
have u seem me before??
If you want to make a clan,please find me ,,my msn is Gary-To@hotmail.com[[bao_33]]

回復 支持 反對

明唔明ijji  要咩公仔先打到boss
回復 支持 反對

...

in ijji gunz.u need to put item for doing boss..
But,most of ppl know how to infi the boss,,,such as me[[bao_33]]
so u don't need to worry about it,,,get it??
if u want to know how to infi boss,,can add my msn Gary-To@hotmail.com
回復 支持 反對

any extra ac for me ? [[yoyo_146]][
回復 支持 反對

我入呀  [[bao_36]]

名:GaZeTtEWaI

31 lv
回復 支持 反對