查看: 32597|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[A ser]紅國部隊:漫遊星空 招生中....

紅國部隊:漫遊星空

招收20lv或以上 單/雙手戰 法師 弓遊

有興趣請add 部隊 m群:
group146914@msnzone.cn 或 係度留言

唔識玩都唔緊要....我地會教你~最緊要聽教並非英雄主義無腦自殺[[bao_30]],  小隊組織及行動....最好有基本既國戰意識

宗旨:將每場國戰既戰線壓好[[bao_33]] 互相配合 [擴建,守塔(補塔),拆塔]

====================================================================================

大家冇打國戰都接近2個月啦,大家到底去左邊?
做緊咩?仲記唔記得星空五虎?
仲記唔記得我地打國戰必勝既定律(當然,之前多新手)?
希望大家睇到呢個post,會加番部隊既m群!
我地同隊長日日都有keep住吹水,
我地m群係:group146914@msnzone.cn
曉兄,風之子,幻戰,川b,forteen,巴黎,千千,你地睇到既,加番m群啦,仲有其他好多好多主力隊員,你地都係人才,冇你地就冇漫遊星空

仲記唔記得呢張相?我地人多到影唔晒,有D變左影子人

引用部份會員對大家既心聲:
隊長的話:
星之軌跡出現之前....漫遊個時戰略同組織係ok勁....平均上線一數大約有3x人最高上線人數4x。

漫遊個時我係會長....因為某d原因唔想再玩fez,所以比左4哥做會長之後冇幾耐就合併左....出現左星之軌跡~但係合併個d(對方部隊)既人就入入下走哂,,,唔得左咩部隊??因為我已經冇理到,,所以唔係好記得~

咁星之軌跡話合併出黎,,實際係冇合過~冇幾耐部隊之間既人有內部問題,,人際問題..可能有d人唔合作,,串之類你之前都有提到..令到以前既所謂老手(漫遊星空)個時既人離左部隊~eg:風之子,文妮, 殤月夜,風香,布都御魂,幻戰,4哥,轉生之炎,姬,凝香,愛愛,小千,巴黎戀人,倫飛,,殺神彈弓,流刃若火,星之子,川b,,工業廢水,曉義,永恆不滅,鬼鬼女,流刃若火.....仲有好多~大部分既主力都走左....同埋因為開學及學業就唔玩。以上提到都係人才...如果唔得打出黎既願諒我-0-!

之後到GALAX(銀河)....又係再分出黎,,,之後既情況就唔知,因為我已經冇玩lu

特別一提:4哥同殤月夜係一個好有指揮能力既人.....岩岩提到既主力平時有同我夾開~所以好確認佢地既能力,,

by 你們都騙我(漫遊星空會長)

永遠都唔會忘記你地。

隊員心聲:
我係星之軌跡嘅人..我入會果時星團好強...真係幾好....跟佢地打好開心
但之後先發覺..原來我入會果時個團已經開始散..人際問題吧?!
加上騙子,4哥又少on
好彩流刃若火,星之子佢地冇放棄..不斷同我地練習..教我地打
種種原因..令星團最後都要面對分裂(唔捨得Orz)
最後分裂出GALAXY(銀河)..冇錯好多老手都係GALAXY..但係冇左一個中心人物...點強?..
宜家星團嘅人都去左唔同團..希望有一日重聚吧Orz

特別一提:騙子,4哥,殤月夜,流刃若火,破裂人偶.都係好有指揮力嘅領導人..

by鬼鬼女(星之軌跡隊員)

我 ID係 Horse77, 大部分<星之軌跡>的人都應該唔會識我 但<漫遊星空>的人就應該會識我.
講真, <漫遊星空>唔算超勁 超屈機, 但起碼依個部隊曾帶給我很多歡樂
後尾我因為某原因沒再玩, 但隊長(你們都騙我), 千千女王(小千), 4哥(Fourteen),  引用隊長的COMMENT-->(風之子,文妮, 殤月夜,風香,布都御魂,幻戰,4哥,轉生之炎,姬,凝香,愛愛,小千,巴黎戀人,倫飛,,殺神彈弓,流刃若火,星之子,川b,,工業廢水,曉義,永恆不滅,鬼鬼女,流刃若火) 等等..... 都永遠記在我的回憶裡.
雖然依家大家不再一齊打FEZ 但小弟在此希望+願望大家可以再係第二度相見..
現在, 亦只能慨歎 往事只能回味....By Horse77(馬仔)

回復

岩先果場你地打得唔錯@__@
(修亞你人傷第一果場)
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄 於 [url=LiveCall:[url=LiveCall:16-11-2008]16-11-2008[/url]]16-11-2008[/url] 17:06 發表
岩先果場你地打得唔錯@__@
(修亞你人傷第一果場)

=.=你有留意我架@@"?都係大家合作先會win,,果時同部隊d人一齊打=.=大約有1x個左右啦~得1x lv=]我得22lv囧

回復 支持 反對

原帖由 屎眼狂刀 於 16-11-2008 23:37 發表

=.=你有留意我架@@"?都係大家合作先會win,,果時同部隊d人一齊打=.=大約有1x個左右啦~得1x lv=]我得22lv囧

話說你應該睇到第1場我地團想跳

我見到漫遊星空知唔對路

知你地成班友係跳國過去,而唔係所謂街團
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄16-11-2008 23:45 發表

話說你應該睇到第1場我地團想跳

我見到漫遊星空知唔對路

知你地成班友係跳國過去,而唔係所謂街團

好可惜係技未齊- -裝太廢~唔夠壓線T_T
回復 支持 反對

還記得我嗎!?

我係Alex= =
回復 支持 反對

一睇就知樓主係神手啦
回復 支持 反對

原帖由 艾歷斯 於 [url=LiveCall:18-11-2008]18-11-2008[/url] 19:10 發表
還記得我嗎!?

我係Alex= =

艾歷斯....快d黎紅國呀=]

你依家仲有冇玩?

以前一齊並肩作戰過....星團數一數二既弓遊~點會唔記得你.....以前屬於星團既人我都記得[[bao_46]]

記得add 部隊m群.....同我地再一齊上戰場!!

原帖由 -小風-18-11-2008 21:16 發表
一睇就知樓主係神手啦

點解咁講既[[bao_35]]
回復 支持 反對

原帖由 屎眼狂刀 於 19-11-2008 17:12 發表

艾歷斯....快d黎紅國呀=]

你依家仲有冇玩?

以前一齊並肩作戰過....星團數一數二既弓遊~點會唔記得你.....以前屬於星團既人我都記得[]

記得add 部隊m群.....同我地再一齊上戰場!!

點解咁講既[]

之前你貼過d戰績
回復 支持 反對

原帖由 -小風-19-11-2008 18:57 發表

之前你貼過d戰績

哦...其實好一般~你都可以做到[[bao_40]]
回復 支持 反對