查看: 8596|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

CSO軍團討論

關閉 [複製鏈接]
我也分享一下吧

軍團歷史:

毒男團早於封測已廣為玩家熟悉

笨雄曾加入毒男m群.其後成立Epsx易辦事.初時處處針對毒男.討論區舌戰屢見不鮮

SurvivorGaming崛起.Oscar自負性格為人所共憤

乂CloveR乂與毒男合併後不久.aRCC為保留CZ戰隊CloveR之名.再次成立CloveR.唯昔日乂CloveR乂團長乂CKH乂仍留在毒男團

黑森與幾名團員認為太少團戰機會.退出毒男團.自開PrisonBreaK

Jes高kd玩家曾是毒男團員.無奈毒男團拒收刷績玩家

傻瓜團屬毒男友團.解散前團員曾加入毒男團.現稱 BlackLisT

最後讓大家熟悉軍團歷史是希望大家玩得更投入~也希望大家交流軍團成立背景,使這遊戲更一體化~

軍團戰應否如疆屍模式般不扣減個人kd.讓更多玩家嘗試參與軍團比賽.提高CSO水平??

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
黑色彩虹 + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

仲有冇多d歷史???
我好想聽[[bao_33]]
回復 支持 反對

講真我都有d想入毒男團= =不過 d K/D 都唔係好高 得70%
回復 支持 反對

hack9u呢?
係唔係已經被毒男團放入黑名單?
回復 支持 反對

誠誠.不如你打埋我地團既主要核心人物   呢d人物既功德啦=]

又或者我地團收過d咩風雲人物=]
回復 支持 反對

無殤歷史 :

原名為NakuZ,那時本人剛上任cso版主之位,所以也有不少樂古會員入團
還打過2次got5,第一次 : 隨便愛(即是現在的乂CloSuRe乂),玩了2 rd,本團2 rd全勝
                     第二次 : Nip,玩了4 rd ,打和
那是NakuZ團有幾位得力助手.....但現在也各散東西,eg : 不知火曉大同,三號狙擊手,神經兒童
但之後有大量團員久久沒有上線,加上沒有玩家入團的情況下,NakuZ正式解散!

之後在某部份的舊團員支持下,決定重開團,名為 DrEaD ,但這個團只維持了2星期就被逼解散(原因同上)

相隔了數月

本人的朋友請求我重開團,我就開了 無殤
回復 支持 反對

真搞笑A_A 自負LOL? 毒男誠 賴皮性格也一流 團戰輸左話人用GASH槍-V-" 又賴人地做TS著數D  乜都有得講我都服左你-0-..順帶一提 hack9u 毒男團係冇咩可能夠打 人地香港第三lol...要win 睇多d demo學下點camp位吧...唔好終日沉迷係public server 殺新手 跟住貼埋圖上黎 話自己點勁點勁-0-...
回復 支持 反對

真搞笑A_A 你唔自負 LOL....團戰係一個整體.有一兩個團員唔熟團戰.輸唔出奇.輸又唔代表咩.你未輸過?有咩值得討論=.=

反而你講到hack9u 香港第三咁勁... 我就未同佢地打過.可能佢同我地團唔熟團戰果d團員玩啦..@.@

毒男團只係一個fd club.可以同香港第三hack9u玩喎.. 贏輸都好.我一定貼圖放上黎同oscar 你分享架 >.<

hack9u 既人睇到應一應我丫~  教我打CS~  我專殺新手^^
回復 支持 反對

無殤歷史 :

原名為NakuZ,那時本人剛上任cso版主之位,所以也有不少樂古會員入團
還打過2次got5,第一次 : 隨便愛(即是現在的乂CloSuRe乂),玩了2 rd,本團2 rd全勝
                     第二次 : Nip,玩了4 rd ,打和
...
黑色彩虹 發表於 1-2-2009 01:04

三號好似去左Clover. 你去Clover 丫~ Clover d 人唔錯ga
回復 支持 反對

我都唔明果陣點解clover要比毒男食左

果陣明明clover排名仲高過毒男....照計合併都應該係毒男比clover食..而冇理由係clover比毒男食-,-

都唔知ckh諗咩
回復 支持 反對