打印 上一主題 下一主題
收起左側

CSO軍團討論

關閉 [複製鏈接]
聽完毒男團既歷史,感覺上好多勁人都係毒男團既人
咁我都想睇下毒男團點炒hack9u...
不如打完post上黎分享下啦!
慨然hack9u既都願意打番場
我諗毒男團咁強大冇理由唔肯打既..
等睇好戲@o@! ...
jeffreyma 發表於 2-2-2009 17:24

小心d講野啊你...人地hack9u香港第三架...Oscar都話毒男團實輸...人地肯同我地玩係毒男團光榮啦...毒男團點可能炒hack9u...../.\
回復 支持 反對

輸真係冇咩所謂ar @o@ 但最閉有人輸 都要賴三賴四la 我d團員睇到笑左tim  又賴人做Ts 又賴人gash槍a_a 下次你可以賴埋我地用flash -v-" 哈哈 誠哥 話是話 我真係未輸過a_a  http://i432.photobucket.com/albums/qq4 ...
RacsO 發表於 2-2-2009 20:50

如果咁都唔係叫CT 著數d 既...我真係唔知講咩喇......就當我賴皮啦/.\

Oscar哥你成日走場梗係未輸過啦...呢鋪我係度你無走場咪輸左囉=.=

0scar你講到自己玩左咁耐cs..我唔信你比賽未輸過囉.再勁既SK都輸過啦...你唔好咁小朋友啦.../.\我地唔好再討論落去喇~俾d機會其他人交流下啦

若大家看不清圖片.可右鍵另存圖片觀看. 我也想聽聽其他團的歷史
回復 支持 反對

咁啦, 既然係咁
不如留低MSN 約下戰啦
大家講到咁口響
以能力服眾^^
我先留自己 lcy1512@hotmail.com

i am hack9u member~
YiN.76 發表於 2-2-2009 17:11

hi ^^

ok ill add u~ feel free to play on sat or sunday?
回復 支持 反對

lol~罵戰出黎lu@O@

oscar vs 誠!?
。﹏LigHT=] 發表於 2-2-2009 23:52

從來無罵戰.大家只係交流.你咪係度挑撥離間啦

P.S.唔好意思黑色彩虹...唔知我咁樣回覆人會唔會扣分呢=.=...我無興趣呃post架=.=

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
黑色彩虹 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

@O@挑撥離間呢D野我係唔會做嫁\ . /
你係唔咁話我喇xD
回復 支持 反對

小心d講野啊你...人地hack9u香港第三架...Oscar都話毒男團實輸...人地肯同我地玩係毒男團光榮啦...毒男團點可能炒hack9u...../.\
毒男誠2 發表於 3-2-2009 00:31

第1.2呢?
俾晒毒男?
回復 支持 反對

我唔明點解hack9u要係第3 WOR
hack9u應該係第1
憑你地有資格高排名過hack9u咩? omfg
回復 支持 反對

hi , i am 毒男亮

個人覺得cso 同1.6 不同之處, 又或者講成cso 比1.6 吸引之處, 就係在於有軍團系統,
而1.6 都有clan, 不過多數1.6 既clan 都只有5- 6 人, 但cso 可以加到500人,
我都認同hack9u 真係好勁, 但佢地團有幾多人? 如果你地話勁人5個就夠既話,
咁不如去番玩1.6 啦, 況且如果毒男團出齊5 個正選呢? 我又覺得有得打wor
回復 支持 反對

28# benson1220hk

support!

尼度又唔係1.6,唔係只可以打5打5,如果大團收人點可能個個都咁勁...

佢地收得少當然入面ge人平均尼講係勁d...但如果咁不如唔收人..自己一個人開團玩1on1團戰仲好過啦.......

雖然我唔係毒男....但係我覺得毒男出哂最勁果d一定win到hack9u..

只係毒男團入面已經有ckh同毒男誠等勁人....
回復 支持 反對

harold

又唔好咁肯定用"一定"呢2個字眼

因為你地輸左會好7,比定個落台階自己啦
hack9u事實係唔多人,得果11個人,因為係cso既世界裡面

除左hack9u個團收左果d人之外,無其他人係hack9u睇得上既,有資格去入hack9u
其實真係幾想睇下毒男團出晒正選5個人既實力去到邊
係呢一刻,最小我唔會放在眼內SORRY

係既,毒男亮應該係毒男團既團長吧
咁我諗佢會係正選果5個其中1個啦

希望上次同你打果場軍團戰你無發揮到你既最終既實力
如果同上次打果場無咩進步的話,咁hack9u對毒男團的確係無咩興趣
D團員唔想再磨刀

有機會切磋下啦
毒男團既正選朋友

期待毒男亮哥,ckh哥,毒男誠哥發揮你地既威力,最好爆多幾粒seed
唔係既話,要我地悶13rds,好辛苦
回復 支持 反對