查看: 12424|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 愛石器的玩家請重視!!(版主請反映此問題)

E+港ser未開...石器2面臨重大問題~
石器2係一個完全沒有防衛程式下面世E個外掛世代...
已知石器能運行雙開(按自己電腦效能多開不同數量...)
除了多開外...鍵盤記憶精靈是一個腳本程式,,,一個好簡單既小程式已經可以係石器2到掛機及它有更大的殺傷力!

石2竟然又食老本行...低成本制作之餘...明知外掛四處...連少少防衛都冇,,,
難道只想人氣一時就快速滅忙?
E+龍族都識防縮game...可阻擋不少外掛...魔力2都防到'鍵盤記憶精靈'
近年'鍵盤記憶精靈'冒起...腳本能做到好多預設既動作...好多online game都忽略這小小的程式,,,
它的殺傷力真不少!!!

若是你是個愛石器的玩家!!!
現在問題嚴重..石2像打開門的家門鎖也沒有,,,任人盜竊
而官方好像沒有正視此問題...
多開掛機...腳本更能做到惜日石1自動解女人寵練女人寵的能力!!!要做石2解任的腳本只是需要一點時間的問題
現在石2即將封測...若不積極面對問題...這沒門鎖的家(石2連最簡單的防衛力也沒有)很快會有好多盜賊(外掛)加入盜取!
各位玩家一定要行動...網絡世界同樣需要秩序!保障自己得到應有的權益:得到公平的待遇
難道各位又不怕重演又重演的遊戲倒閉?付出的心機全都是白廢?網絡世界真的只是若無?

其實係月費制時代並沒有雙開給多開的程式冒起!原因大家都知...
一個a/c一個月費~都不會費多餘的去多開~雖然多開有一定好處!除非你愛燒錢!
所以那時雙開的市場細到近乎沒有!
但係免費遊戲年代...多開的好處...形成了它的冒起!
月費制要殺外掛一d都唔難...只要官方能殺得狠...一開即殺...eg.遊戲有基本偵測其他程式開啟既能力///
唔理你玩左幾多年...一見即殺...冇人會想自己的心血化為烏有!
新手都要比左月費先入到game...咁佢開左你就殺
...都係賺佢錢xd

殺掛要點做E d唔係我能力範圍...交給官方人員去做- -
上述只是舉例...月費制有行遊戲長遠發展!
加速器更不用說...現時石2並不如石1慢...加速器要否...留比大家同官方相議!!

也許你不明白...
但當你玩左咁多年game...就會知道外掛...
真的能令你得到你玩game既目的?為左咩去玩game....迷失了?
回復

咦, ZIP 吧又過左黎呀XD

殺掛概念係我既能力範圍之內
相信官方, 曾經應承過會搵一套最好既防外掛系統=)
回復 支持 反對

官方通常都會搞搞下防外掛跟住又唔理的- -"
回復 支持 反對

官方應該已經左石器1吸取教訓
在石器2應會好好改善
回復 支持 反對

支持封殺外掛
回復 支持 反對

不過我諗公測既時候..佢先會搞一搞個防外掛既....
回復 支持 反對

我個gm訪問篇已經講左 佢地試緊防外掛既程式~我諗一定冇咩大問題
回復 支持 反對

我個gm訪問篇已經講左 佢地試緊防外掛既程式~我諗一定冇咩大問題
細銘仔 發表於 19-2-2009 21:37

係=)
CB 唔會有防外掛,
但係OB 就會有
回復 支持 反對

看看吧 我覺得未必有-.-
回復 支持 反對

8# 小馬仔

zip係多年前因小學成日用zip先改E個名...'
我知cB一定無防外掛既程式先係cb時發表...
仲想借此發起cB全民外掛!!!
一個新既手法去表達大家既意見!到時佢都唔想未出game/出左一頭半個月就汁左
比人收返個代理...迫佢做野\ /
眼見有人4開玩生蛋...見到都怕...見到都心寒
迫我早一步打篇野!!!
掛lv E d小問題~好快有人去解決!!根本不值一論
要講就講d可預見既問題!!
回復 支持 反對