查看: 5920|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Heat Project 快汁粒....老手在這裡留給heat project 最後一段話

我玩左heat project 都幾耐下
2個少尉戶口.....有一排冇玩到
2個少尉戶口都比人爆左....
依加個上士.... 錢同勝率不太好.....

heat project汁粒並不代表什麼
希望bug友們都改過
令heat project重生做起~
回復

heat project hp無咩希望再重生[[onion_26]]
回復 支持 反對

少尉係老手~?
回復 支持 反對

少尉吾算
我skills算ok啦
回復 支持 反對

hp是不隻很好的槍game 比cs更優勝
但有一個壞處
就係太多bug 外掛
但係都唔係全都係佢ge問題
有90%是因為那些不守法
破壞hp的人]
否則jp就不會這樣
小第 1少教  1中尉
回復 支持 反對

小弟有1准將(比人爆左) 1中校 2中尉
回復 支持 反對

玩左4年幾差唔多5年 都忘了
玩過的帳號n咁多個
亦都洗過好多錢買點
結論就係 發覺自己好傻-_-..
回復 支持 反對

6# jasonma49
玩得耐吾耐
玩左1,2年算ok啦
回復 支持 反對

我由正式推出開始玩 /.\
都係岩岩出最好玩 個個為左升階級而好努力咁打 但唔係個個人都開心 因為太多人死左果陣 又-6又粗口又乜又物
比著你見到人地咁話你 你都火啦....
果陣又冇加速又冇bug槍 真係靠技術 特別係識fd有點槍 等佢死       以前得2個SER 跟住3個到變番2個...  E+ 1個..  

之後加速期 機乎埸埸都有加速 之後到LAG SERVER  玩到個個冇哂引..
BUG槍期 人流上升 但SERVER都係LAG....
到E+... 兩樣一齊黎....  GASH網又死..  哈哈! 雖然HP個個都話差 但玩左咁多年都有番咁上下感情...
但要記住 乜GAME都好 有FD就唔會悶 唔悶就唔會覺得差 ! 起碼求到個開心番黎

PS : 我不太覺得HP & CSO 差    , 起碼有FD有樂趣 冇FD冇計傾(產)   所以.. 轉戰CSO 再識過D戰友
回復 支持 反對

我係中將來的,我個hp ac叫志華仔

都玩2年幾左右啦,我用咁耐都技術高手,伏人一流..

未買過點,用入面d錢買槍槍的我都可以玩都咁勁...

可惜咁就汁緊了,不過都可以入面識了好多朋友和一此高手...

望有機會見吧,咁多位hp人士..

88,志華仔中將上....
回復 支持 反對