打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Heat Project 快汁粒....老手在這裡留給heat project 最後一段話

HP D 槍都唔吸引
d人買點玩晒
bug槍更加唔駛講
回復 支持 反對

由改槍為王出世果陣 就已經覺得會汁粒.__.
頂到咁耐都偷笑._.
回復 支持 反對

21# 小山田萬太
講真 Bug槍有咩所謂 同等咪得
依家入紅條場 2等兵渣上將刀 acr 上校左 雪衣
玩故打大 b隊比我a隊大玩步殺左就踢我入地囧
真係無野講-    -"
回復 支持 反對

hp是不隻很好的槍game 比cs更優勝
但有一個壞處
就係太多bug 外掛
但係都唔係全都係佢ge問題
有90%是因為那些不守法
破壞hp的人]
否則jp就不會這樣
小第 1少教  1中尉 ...
pccwchoi 發表於 4-5-2009 21:05

比CS更優勝我真係笑左...
屈血屈槍都真係好有技術LOR
回復 支持 反對

24# Mr魂
唔夠cs awp 打身都死高技術既咁又
回復 支持 反對

小弟有一上校,一上尉
我覺得hp係因為太多bug,冇人買gash,所以汁...
各bug友,反省一下吧
回復 支持 反對

我都係玩左3個ac 上哂將   但係我見到  HP係不斷咁變

d人唔係用實力黎玩  佢地見人廢就串 唔廢就扮哂野咁

點解HP變成咁  完全係一d敗類走入黎破壞左本身有既野....

HP汁 完全因為7bits 到現在汁都仲有人用  果d人係唔係唔知醜其實...
回復 支持 反對

我都係玩左3個ac 上哂將   但係我見到  HP係不斷咁變

d人唔係用實力黎玩  佢地見人廢就串 唔廢就扮哂野咁

點解HP變成咁  完全係一d敗類走入黎破壞左本身有既野....

HP汁 完全因為7bits 到現在汁都仲有人用  果d人 ...
cit棋 發表於 22-5-2009 12:55

暴走第一強wo0.0
與一隻陪伴了自己幾年的遊戲 即將要離別 心內總有些心酸的感覺 難以形容
小弟兩隻准將一隻中將 算係咁 但面對佢汁笠 總有d唔開心 話曬陪左我幾年
最衰就係爛橙貪新忘舊 有隻死人cso就放棄hp what the ****[[onion_52]]
點講都好 heat project 永別了 安息
堂前一鞠躬 二鞠躬 三鞠躬 爛橙謝禮
回復 支持 反對

就算而家唔汁...
都係遲早既事
再見了,,
回復 支持 反對

我記得..我斷斷續續玩左hp大概有 3年啦 中1到中3 後黎去左留學先冇玩 哈哈 我重記得 hp開左半年左右 一堆加速出左黎 跟住就係bug槍 再黎係bug圖 bug錢 咩都有 後黎都習慣晒啦 估唔到hp終於要走到頭...好懷念我以前創既團 我既團友 ... 起碼入左50名呀.. hp重生... 除非有一日 外掛同bug 消失係呢個世界上 唔係既話...冇希望 我4年前玩就係咁...呵呵....失望...會唔會有人重記得我呢~

2年前..  3准將  2中尉 1少尉  紫晴 紫櫻 春儚 留.... (尉級人物 唔記得名)
回復 支持 反對