查看: 2570|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只係我個人感覺 萌X VS 歡X

講真..我唔明 d人點解話
歡Xping 低- -
5月1號登入完 我唔知係唔係所謂既"繁忙時段"朝早8點入去 庫爾果d地方冇乜人 ping去到10xx[我果陣係i-one [cwb] ]

THEN 9時左右
返去萌X... 係庫爾 都極多人- - 又唔lag PING都高唔過[200接受到啦]

我都係好多既SF 玩過

基本上我巳經差唔多玩左大約20幾個SF[唔止天翼]

GM介入遊戲 其實就唔好玩[大家想 鐵面無私?介入GM給神裝玩家[FREE]]

一個WOW...人地要用3萬台幣 去買一套全神裝 7萬血[未加BUFF]聖騎...

一個 唔洗錢 半神裝 6萬血[未加BUFF] 聖騎...

...就係因為 [GM有感情放入遊戲] 所以先會唔平衡...大家諗下

大家可以諗下 [個個大翼 ...講公平 講配點...?裝備?大家一樣裝備其實..玩太耐真係會悶]

好啦!!講句
本人係玩 萌X
萌X [鐵面無私] 歡X[GM介入]
我都係寧願揀萌X...[個個有 符冥 桑晴既話 ...實在太悶]

我唔係想引發罵戰...我只係想畀你知道我既感覺
回復

意見是寶貴~不過取向都是個人 大家都有不同意見!
也謝謝你的觀點  
玩遊戲要開心吧
回復 支持 反對

本人既意見._.
也是反方._.

歡樂 的GM介入是指什麼?  有點不明._.
歡樂 商城所賣的裝我覺得也不是太BT    (難道他開SF 卻不要些收入?
歡樂 以我所知 從沒是GM給神裝玩家

而萌  我沒玩過
但我只覺得他沒信用   他曾說過5月頭 將會更新版本到4.XX
但好像現在還是3.50  (不知是否,,
而他當時開放的時間 也不停地後退,,,
回復 支持 反對

回上
5月4日的時侯己更新了 為何沒信用?
開放時間其實之前是定在5月2日先開放的,只不過在眾多玩家的強烈要求下,強行提早了在4月中己開放。
所以也不能全怪開機果個人
回復 支持 反對

4# 中川政

他更新什麼._.?
反而萌的商城聽說比歡樂還要bt
有190武,,大翼及石._.''
回復 支持 反對

4# 中川政  

他更新什麼._.?
反而萌的商城聽說比歡樂還要bt
有190武,,大翼及石._.''
笨.影__]] 發表於 10-5-2009 14:03

說實 遊戲也有取得方式阿

石 沒賣阿= =[都要打]

大翼本來就不是原廠東西 拿去賣= =我覺得是對
回復 支持 反對

6# 魔撒

萌商城有什麼賣其實我也只是聽玩家說._.
但本人覺得歡樂商城不是太bt._.
回復 支持 反對

-.-邊個有熟人咪玩邊個lo..
老實講-,-!
回復 支持 反對

8# [十五歲]呀政

政@@你有冇玩丫._.
好耐無你消息了._.
回復 支持 反對

我覺得 萌X跟歡X都不是很理想 最理想還是17tw理想 差別是不順暢而已魔薩你要是玩得不開心 不喜歡 就去17tw 什麼也可以打到而且又不難打完的更開心 商城只賣重點東西
回復 支持 反對