查看: 4540|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 今天!我對雲起和墨湘失去信心了

關閉 [複製鏈接]
今天!我對雲起和墨湘失去信心了(請!認真看看)今日 我12點多時上墨湘玩  點知入到ser 角色不見了   我以為入錯ser! 但我試了4 5次左右 先知 我角色俾人del了-﹏-
我以為是什麼伺服器出錯..我馬上去成俠之路查查看  點知  佢真係彈出一句  該ac已經登記 但角色已俾del  我當場有小小(想喊了)
用了那麼多金錢和心血的角色 突然俾人del了...真的是有小小心痛~  

後來我到雲起的回報中心回報   但令我意想不到的情況是   他的回覆是十分十分草率~~

回覆日期 回覆者 回覆內容
2009-05-12 12:09:43 sutsan112 .....死啦...今日早上上墨湘時 我開ac 冇左角色 我以為入錯ser ..點知冇入錯
我上成俠之路睇睇 佢話該ac已經登記 但角色已del 死啦..有冇得回復個人物呀 另外穩唔穩到邊個del我 角色 我會報警~

2009-05-12 12:12:38 客服 您好,請閣下提供以下資料予我們:
一,角色最後存在的日期時間 (XXXX-XX-XX 00:00)
二,發現遺失的日期時間 (XXXX-XX-XX 00:00)
三,有關人物角色名稱
以便我們跟進,謝謝。

2009-05-12 12:15:26 sutsan112 角色最後存在的日期時間:2009-05-12 11至12
發現遺失的日期時間:2009-05-12 11至12
有關人物角色名稱AILsTnEs Ss莪係賤人Ss

2009-05-12 12:20:05 客服 您好,經查核後,閣下已於2009年5月12日11時43分自行刪除人物角色「oAILsTnEs」及「Kk莪係賤人Kk」,謝謝查詢。

我看了之後十分十分心痛...他最後一句 只是 謝謝查詢

後來他說了怎樣回復角色的方法~   但我看了之後 也十分十分心痛     我想  墨湘中有很多玩家也是14 15 16的玩家
對於發生了這樣的事情 也不知怎樣做-﹏- 那表格中. 有很多都是要監護人的東西   我也在想 一般小孩的監護人都不會太理會孩子遊戲的東西  監護人會覺得麻煩~所以不是太理會~   (我就是其中一個列子)

對於一個15碎的小孩子   填完表   還要傳真那些什麼什麼      我真的無能力去做   因為沒有傳真機那些東西

我對雲起的處理手法十分失望~   

可能今日就要放棄墨湘!!     用了那麼多錢  呵 想起真是心痛-﹏-     還諗起 一邊升技一邊聊天的日子 呵呵!

雖然我算是填好了表格那些東西  但有些格  冇法填  我媽媽(監護人) 不願意幫我  我也沒有法子  唉   

再見了!!墨湘
回復

我之前同你既情況都係一樣無啦啦比人del左個人 - - 雲起剩係識叫人報警
話報左警 先會整番個人出黎 - - 都唔知比咩反應佢-
回復 支持 反對

今次...我又真係心淡啦...我開第2個ac 上墨湘  add番幫d人  問佢地借幾個c吼黎講野..冇一個肯借...想當年佢地問我借  我打緊怪都飛番城俾佢
呵呵呵呵呵~~ 估唔到你地係d甘既人
回復 支持 反對

下....吾係掛

人物吾見左,即刻入去睇下先
回復 支持 反對

云起係咁嫁~on j嫁嘛~
不過隻隻online game都差唔多o﹏o
回復 支持 反對

雲起呢個代你真係廢到
我都冇玩好內lu
呢排先玩返(因為我有同學玩,so我跟佢)
我王道有個帳號的
我好記得個帳同密
不過都係唔得/ . \
好彩我唔係晒左好多錢姐^^
回復 支持 反對

係咪俾人爆左AC ar???
回復 支持 反對

係咪俾人爆左AC ar??? 金你就放氣,重玩LA
回復 支持 反對

超...雲起出哂名啦..次次我地玩家俾人爆左ac之後..佢就叫我地報警..之後報左警...d龜又話查..查左大半年都仲係查緊...分明係無查到...唔想做就唔想做啦...唉...搞到墨湘玩家無哂保障~_~  出隻game$ 外表禁好玩...實質做事方法就...唉...廢事講
回復 支持 反對

你升到幾lv呀= =

有冇7x??
回復 支持 反對